вторник, 24 июля 2018 г.

Kontakt ragasztó

Merüljön el a ragasztók sokszínű világában: bemutatjuk a kontakragasztókat. Illbruck CT6kontakt ragasztóspray. Pattex One For All építési ragasztó, fehér. STALOC kontakt ragasztó Multi 5ml SQ-645.


Kontakt ragasztó 44A gyorsan száradó, oldószeres, szintetikus ragasztó Jellemzők: Könnyű kezelhetőség (ecsettel, kenővassal) Magas ragasztóerő Alacson.

Ragasztóanyagok kis-, közép- és nagyvállalatok számára. A termék 44A néven megszűnt, már 140LQ szerepel a dobozon, de a terméken nem . Univerzális használatra gyártott, átlátszó, neoprén gumi alapú ragasztó azonnali kötést igénylő javítási és építési munkához. A kontaktragasztó nagy kezdeti . MESTER GYORS KONTAKT RAGASZTÓ 3ML és még termék közül választhat a kategóriában. Aktuális Kontaktragasztó ajánlatok az ÁrGép-en.


Hasonlítsa össze az árakat!

Burkolati profilok kontakt módon történő ragasztására. A CT6egy nagy ragasztóképességű könnyen használható kontakt ragasztó spray 500ml-es kannában. Ideális, gyors és egyszerű a használata számos . Szuper erős, univerzális folyékony kontaktragasztó. Számtalan javítási és “ csináld magad” típusú munkához használható, ahol azonnali kötésre van szükség.


PATTEX kontaktragasztó hőálló 125G - rendelje meg otthonról, nap visszavételi garanciával a Conrad Electronic webáruházból. BB BISON KIT univerzális folyékony kontaktragasztó BL - ml - átlátszó. Az összes termékinformáció . BISON kontakt ragasztó , ml az eMAG-nál, kedvező ár és gyors házhoz szállítás! Oldószeralapú kontaktragasztó BauderTHERMOFOL PVC-P lemezek különböző alapfelületekhez történő ragasztásához.


Két kiszerelésben kapható: vagy . Neoprénalapú, rendkívül sokoldalú, általános ragasztó , mely számtalan anyaghoz használható. Az aktuális árak a kiszállítás díját nem tartalmazzák! Minimális szállítási költség bruttó . PVC, fémek, egyes hőszigetelő . Vásároljon a Würth Online webáruház ▷ Kontakt ragasztó , neoprénbázisú termékkínálatából, és hagyja, hogy termékeink minősége és választéka meggyőzze!

KK 9Kontaktragasztó - ÚJ. Csak beltérben alkalmazható, textil. Soudal Kontaktragasztó 50ml 44A, és egyéb szerszám vásárlás a Tímár Szerszám webáruházban.


Kitűnő ragasztási teljesítményű kontakt ragasztó. A ragasztandó felületre és a ragasztani kívánt termék hátuljára is fel kell hordani vékonyan a ragasztót. Vizes diszperziós kontaktragasztó hőszigeteléshez. Ha a régi épületekben, templomokban található beépített bútorok . LF 3Kontaktragasztó , gültig ab: 8.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения