четверг, 17 сентября 2015 г.

Mtk 3x2 5

Villanyszerelési anyagok azonnal raktárról a Haluxvill Kft. Termékadatlap letöltése PDF formátumban. Hasonlítsa össze az árakat!


Minimális hajlítási sugár: Minimum . Megnevezése, Mt- Mtk kábel.

Felépítése, Hajlékony sodrott réz. Finoman sodrott rézvezető 2. Száraz és nyirkos helyiségekben, közepes mechanikai . Elektromos gépek (mint pl.mosógép,hűtőgép stb.) bekötéséhez,de futó készülékekhez abban az estben alkalmazható,ha nem áll fenn az a veszély,hogy a . INGYENES házhozszállítás 20. Az erek színezéssel jelöltek. Felhasználás: Kisebb elektromos fogyasztók, például háztartási .

Várható kiszállítás: 2-munkanapon belül. MT Hajlékony többeres kábelek. Illusztráció: H05VV-F 5xmmsodrott. MBCU 3x ,5mmtömör réz NYM-J 100m - NYMJ3X 5. A terméknek nincs helyettesítője. Kábel MT 2xmmfehér H03VV-F.


Az ár folyóméterre értendő. Mtk 3x h05vv-f kábel fekete. Ez a termék nem kelt el a piactéren.


Amennyiben szeretné megvásárolni, ide kattintva üzenjen az eladónak és kérje meg, hogy töltse fel ismét . Típus: Szokásos körszelvényű PVC köpenyes zsinórvezeték. Találja meg a legjobb árat. KÁBELDOB 50M AT-N07V3V3-F 3x2.


MTK 3x(H05VV-F) kábel. W és így tovább, de gondol nem a végtelenségig, mert a 95-ös kábelre eszerint 665A-nak kellene kijönni, . Piros lap: Mičijević ( 3xperc) .

A csoport, B csoport, C csoport, Biztosíték.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения