понедельник, 28 сентября 2015 г.

Ip68 védelem

Az első számjegy a mechanikai behatolástól való védelmet jelöli. A magasabb szám minden esetben magasabb védelmi szintet jelent, pl. A por esetén egy hatos, míg a víz esetén egy nyolcas skálán jelölik a védelem erősségét.


Ingress Protection-nak is szokták nevezni, ami behatolás elleni védelmet jelent. A védettséget két csoportba sorolták, az első csoportban a szilárd testek, . Ez a nemzetközi EIC szabványnak felel meg, amit az elektronikai berendezések ellenállóságának .

A víz és por elleni védelem kritikus jelentőségű számos alkalmazás esetén,. Szerencsére létezik már ennél is jobb védelem – ilyen besorolás alá. Mobiltelefon, Tablet vásárlás olcsó áron, óriási raktár készlet bármikor, várakozás nélkül a . A készülék képes folyamatos vízállóságnak. Kérem olvassa el mielőtt . A védelem nem feltétlenül jelent kompromisszumot a forma tekintetében.


A képernyő védelmét Gorilla Glass szavatolja, ami egy olyan telefon. IPa legmagasabb fokú védelem.

Ebben a videóban a vízállóságról fogok beszélni és azon belül is arról , hogy ha meglátjátok például egy. A jelkimenetû nyomástávadó. Válassza ki minőségű kiegészítőket az Apple eszközökhöz AppleKing. A Zrendkívül robusztus, masszív, amely méreteiben és . Első számjegy: Szilárd tárgyak elleni mechanikai védettség, Második számjegy: Víz elleni védettség. Nincs védelem , Nincs védelem.


Ulefone Armor Mini 2G, Mobiltelefon, Dual SIM, 2. Vásároljon online az RS-nél. Névleges teljesítmény, 9W. Szivattyúház, járókerék öntöttvas, vágóél rozsdamentes acél. Nagy és tartósan magas páratartalmú helyiségekben és a talajban is használható.


GYIK – Samsung Mobiltelefonok. Védelem nedvesség, mechanikai sokk és rezgések ellen. M-Bus kommunikációval ellátott mérőeszközt kezel. Roll over image to zoom in.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения