пятница, 11 сентября 2015 г.

Bontott faház apróhirdetés

Faházak , mobil épületek az ország egész területén. Ingyenes hirdetések a Jófogás. Dunavarsányba kedvező áron 3- nm es erdélyi stílusú faház eladó.


Bontott Erdert faház eladó nm. Vásárlás akár regisztráció nélkül,.

Törökbálinton 7nm-es telken eladó faházTörökbálinton 30nm-es ház 720nm- es telken eladó. Az ingatlan fejlesztés alatt álló területen helyezkedik el. Többféle bontott faház kedvezményes áron a TeszVeszen! Vásárolj akár regisztráció nélkül, vagy licitálj a legjobb ajánlatokért az aukciókon már Ft-tól, . Használt, bontott állapotban levő szintes téliesített (5cm üveggyapot) faház , . Elado a kepekenn lathato fahaz.


Két szoba, konyha, ebédlő, fürdőszoba, tároló, . Bontást és az elszállítást a vevő terheli.

Apróhirdetés feladás ingyen, akár db fényképpel. Tovabbi infóért érdeklődni telefonon lehet! Eladó faanyag egy 6Xos 2. Külterületen még nehezebb az értékesítés, mert az ilyen helyeken sok az eladó faház.


Gyér az érdeklődés, ráadásul a bontásra érett házakért . Suzuki Swift bontott alkatrésze eladó! Faház bontásra eladó - malapterületű kétszintes faház bontásra eladó. Otthon, Kert, Faház , mobil épület, Bács-Kiskun megye. Hirdessen gyorsan percek alatt. Számos régi faház bontásánál megfigyelhető volt, hogy a ház faanyagának egészségi állapota még megfelelő volt, de a betonon fekvő alsó . A falak gyárilag szigetelve vannak,és bontás után újra pontosan.


Itt az új Hardverapró , és vele együtt változás a piros pontok, az UP-ok és a hirdetések . Az elsősorban épületbontásokból származó faanyagot persze megfelelően kezelik, csiszolják,. Nos a bútorok után a tulajdonos kedvet kapott a faházakhoz is és azt vette a fejébe, hogy hasonlóan régi, bontott faanyagból . Keres-kínál, ingyenes apróhirdetés. Aszód külterületén, Paskomi zártkertekben egy m2-es, kétszobás, teraszos, téliesített faház.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения