среда, 28 декабря 2016 г.

Borszellőztető

Klasszikus borszellőztető , levegőztető vörösborhoz. Az eredeti Vinturi termék, kiváló minőségben. Borszellőztető állvánnyal és szűrővel kerül értékesítésre. Báreszközök, koktélalapanyok és különleges szeszes italok webáruháza akár ingyenes . VINTURI EXKLUZÍV BOR-DEKANTÁLÓ.


Bor szellőztető és kiöntő.

Egy amerikában élő olasz úriember kreativitásának köszönhető ez a merőben új borszellőztető eszköz. Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy ne maradjon le az akciós termékeinkről! Telfonos ügyfélszolgálat 9-óráig. A BigBuy az ínyenc kiegészítők széles választékát kínálja a bor szerelmeseinek. Boros és pezsgős szettek és kiegészítők.


Mi értékeljük a bizalma így ha webshopos . Eddig azt Hittem, hogy ez csak bohóckodás, de kipróbáltam és nagyon meglepődtem mikor kipróbáltam. A vinturi vörösbor dekantáló.

Vásárlás után gyors házhoz szállítás és nap pénz. Aukció tárgya a képeken látható pazar érdekes alakú ritka fújt üveg dekantáló borszellőztető. Gyönyörű üveg dekantáló, mely ritka gyűjtői . A barátait vagy ügyfeleit szívesen kínálja meg egy pohárral a legjobb palackból?


Ne várja meg, amíg oxidálódik! Dropstop saját logóval szabályozható kiöntődugó dropstop mini disc kreatív tervezés ingyenes tervezés wine . Vásárolj bátran a KoktélBoltból, ahol . Parti eszközök, italok, dekorációk, jelmezek online . Vinturi borszellőztető állvánnyal, vörösborokhoz Szerezz be mindent egy helyről, ami egy jó bulihoz kellhet! Egy kis művészet az asztalodra, ilyen az XD Design Aerato vörösbor-dekantálója. Van otthon egy kis finom és jó minőségű boro amelyet különleges . Exkluzív kivitelű levegőztető. Helyezze az üvegre és hagyja, hogy a bor szellőzzön, amíg a pohárba nem tölti azt.


A másodlagos kép bemutató jellegű, a tényleges termék a zöld színű borszellőztető. Egy jó bor zamata akkor jön ki igazán ha átszellőztetjük. Erre a célra megfelelő eszköz ez a borszellőztető.


Ez a Paul Bocuse kollekcióba tartozó levegőztető a bor kiöntése közben szellőzteti a bort. Ha a bor szerelmese vagy, és szereted azt a legjobb minőségében élvezni, ne hagyd ki a Summum .

Pálinkás Készlet Focilabda Üvegpalack Literes és db Féldecis Pálinkáspohár Falra Szerelhető Fa Tartóval. Ajándékok,Ajándék Ötletek nem csak .

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения