пятница, 16 декабря 2016 г.

Vízlepergető bevonat

Sokkal életszerűbbnek tartottuk tehát a vízlepergető réteget egy sokat,. Vízlepergető szélvédő bevonat. Romlanak a látási viszonyok esőben?


Szeretnél mindig biztonságosan közlekedni? A zseniális nanotechnológiás bevonat legfontosabb tulajdonsága a vízlepergető hatás, ennek a jelenségnek köszönhetően autója nem korrodálódik, és a só .

Mire való és miért jó, ha ilyen vízlepergető bevonat van a szélvédőmön? Már csak a félórás várakozás van hátra, amíg a bevonat összeszokik az üveggel. Felületéről a vízcseppek . Nincs új a nap alatt, legfeljebb tökéletesítjük a korábban már kitalált dolgokat. A Hendlex kerámia bevonat használatával a jármű csillogó, karcálló és vízlepergető hatású lesz, amelynek köszönhetően növeli a jármű . Szélvédő vízlepergető nano- bevonat , pumpás szórópalack, Berner.


Javítsd fel a látási viszonyokat, ezzel a vízlepergető szélvédő bevonattal, amely lehetővé teszi a biztonságosabb vezetést.

Liquipel – vízlepergető bevonat mobilikra - A belső komponensekre felhordott nanotechnológiás bevonattal védi meg a telefonokat a Liquipel. A Coval Catalyst termékkel együtt használandó bevonat , kálcium alapú kövekre, mint a márvány, . Aktuális Vizlepergetö ajánlatok az ÁrGép-en. Hasonlítsa össze az árakat! Kaldewei Perl-Effekt vízlepergető bevonat.


Autómosó a piactér mōgōtt-Révkomárom, Komárom. Szolgáltatások kerámia bevonat. Mapei Silancolor Graffiato páraáteresztő, vízlepergető kapart hatású sziloxán bevonat - kg.


Az interneten kutakodva találtam egy “csodaszernek” kikiáltott szert. Az importõr igérete: Ezzel kezdelve a felületet, a menetszél lefújja az . Számos felhasználási terület létezik, ahol szükség lehet vízlepergető felületi bevonat létrehozására. A lakosság körében elsősorban szóba jövő ilyen felületek a . A Nano bevonat más szavakkal vízlepergető bevonat.


Ez annyit jelent hogy a szélvédő nagyítóval vizsgálva nyitott szemcseszerkezetű mint pl a tépőzár. A hatékony vízlepergető hatásnak köszönhetően -kal nagyobb.

Az esőcseppeket a menetszél lefújja az ablaktörlő használata nélkül. A bevonat jobb kilátást biztosít esős és éjszakai közlekedésben. Magyar találmány az intelligens bevonat - nemcsak vízlepergető , hanem öntisztuló is a szegedi tudóscsapat által fejlesztett felület.


NANO szélvédőbevonat - Az Ön biztonságosabb közlekedéséért! Salomon RS Softshell Jacket teljes szélvédettséget nyújtó, vízlepergető külső.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения