среда, 14 декабря 2016 г.

Sadolin kertibútor olaj

Különösen javasolt trópusi keményfából (pl. teak) készült bútorok. SADOLIN KERTIBÚTOR OLAJ 75L SZÍNTELEN és még 4termék közül választhat a kategóriában. Még egy kép jelentése Kérjük, jelentse a sértő képet.


Oldószeres ápoló olaj, a kültéri kerti bútorok védelmére. Főként trópusi keményfából (pl. teak) készült bútorok ápolásához és természetes szépségének megőrzéséhez . Gyors szállítással garantáljuk, hogy mielőbb örömmel használhassa termékünket. Termékleírás és alkalmazás Kiváló minőségű modern faápoló olaj magas gyantatartalommal.


Foltálló, víztaszító, mosható parketta olaj. Egy réteg telítésig való felhordása elegendő a kívánt hatás elérése érdekében. Webshopunk azoknak készült akik ki szeretnék kihagyni a hosszas építőanyag, csempe, járólap és . Kerti bútor garnitúra - Kerti bútor , kerti ház - Kert, . Válogasson több száz webshop kínálatából és hasonlítsa össze az olcsó és akciós eladó sadolin kertibútor olaj kategóriába tartozó termékek árait! Verziószábiztonsagiadatlap. Alkohol tartalmú tisztító spray minden fából készült, kezeletlen és előzetesen olajjal kezelt kerti bútor ápolására.


Eltávolítja a szennyeződéseket és felfrissíti a fa . Olcsó eladó új és használt sadolin kertibútor olaj. Száradás után lekentem olajjal ( kertibútor -ápoló olajjal ) és áttöröltem. A termék a megadott összeállításban nem kapható!


Sadolin Parquet Oil Padlóolaj vélemények.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения