четверг, 22 декабря 2016 г.

Használt kúpcserép ár

Magyarország, kínál-kiadó: 1hirdetés - kúpcserép. Kúpcserép használt 120db,és cserép eladó. Cserepek az ország egész területén. Ingyenes hirdetések a Jófogás.


Felfelé nővekvő méretekkel minőségi hullámpala eladó. Használt cserép , tetőcserép.

Terran Rundo (téglaszínű) betoncserép eladó. Jász-Nagykun-Szolnok , Jászalsószentgyörgy. Eladó kétkampós békéscsabai cserép. Békéscsabai Bohn cserép eladó.


Hódfarkú bramac cserép kb. Szakszerűen bontott, ép és masszív hullámpala eladó. Azzurro cserép Szuper Akciós áron ! Fekete cserép eladó -Terrán standard.

Komárom-Esztergom , Tatabánya. Tetőcserép új és használt 3db eladó. Bontott hullámpalaeladó Mosonmagyaróváron! Tondach hornyolt cserép Bomba áron ! Bontásból cserép egyben eladó , 1. Kaposváron 1mBátaszéki cserép kúpcserepekkel csak egyben eladó. Vágott cserepek is vannak még ezen felül.


A hirdető elérhetősége: tel. Jó állapotú, 1db bontott egy füles tetőcserép és db kúpcserép eladó. Megtalálja benne betoncserép és kerámia cserép választékunkat. Már választott az népszerű márka közül, és a tetőcserép árak után érdeklődik? Fehér díszes Zsolnay kúpcserép.


Creaton Balance alapcserép - natúrvörös, Áraink a Creaton Hungary által engedélyezett legalacsonyabb hirdetési árak. Ha ennél is jobb árat szeretne, adja . AZZURRO beton tetőcserép SZUPER AKCIÓS áron rendelhető ! A cserép ára függ a szállítás helyétől is ( a szállítási hely gyártól ,Pakstól mért távolságától). Héjnélküli tökmagot folyamatosan felvásárolok napi piaci áron , készpénzfizetéssel.

Kisméretű pucolt tégla, bohn- cserép és kúpcserép eladó. A taréjgerinc kialakításánál a gerinccserép és a tetőcserép közötti rések porhó. Bramac: A vezető tetőspecialista.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения