четверг, 9 февраля 2017 г.

Baumit perlit

Különféle szemcseméretű adalékanyagok habarcs és beton készítéséhez, szűrőanyagok az élelmiszer- és gyógyszeripar számára és talajjavító adalékok . Száraz, előkevert hőszigetelő tulajdonságokkal is rendelkező aljzatképzésre alkalmas habarcs. Közvetlenül nem burkolható, nagyobb igénybevétel esetén . A perlitet a vulkáni eredetű, kémiailag kötött vizet tartalmazó perlitkôbôl állítjuk elô. Magas hômérsékleten történô . Minimum rendelhető mennyiség: raklap .

Duzzasztott perlit, cement, adalékszerek. Az ár a -os ÁFA-t tartalmazza. A termék: Gyárilag előkevert, ásványi kész hőszigetelő könnyűbeton beltérbe, kézi bedolgozásra. BAUMIT PERLIT BETON - webshop árajánlata.


Az azonosítás egyéb eszközei:. Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt . Válogasson webshopok kínálatából és válasza a legolcsóbbat! Gyárilag kevert, kész perlites hőszigetelő alapvakolat ásvá-.

A magyar perlit éve és jövője a környezetvédelem és a klímaváltozás. Alkalmazási terület: hőszigetelő, lejtést adó rétegként száraz környezetbe. Az említett tulajdonságok alapján a duzzasztott perlit felhasználása, hasznosítása. Nyírteleki üzemében állítanak elő.


A kiállításon a hazai és külföldi perlit kőzetek mintái és készített termékek. Baumit Thermo Vakolat Termék Elôkevert, hôszigetelô, kész szárazhabarcs kézi felhordáshoz. Mészhidrát, cement, duzzasztott perlit , adalékszerek. Baumit Perlit Beton Termék Elôkevert, ásványi kész hôszigetelô . A megfelelő anyagokkal felhasználva elősegíti a hőszigetelést. Ha nagyobb igénybevtételnek kitett . A kiváló minőségű, dachsteini típusú mészkőből a Baumit korszerű technológiával évente 4ezer tonnát termel ki.


A Dorogon működő vakolatgyárban, perlit. Előkevert, hőszigetelő, kész szárazhabarcs külső Porotherm falazatok építéséhez. Egyrétegő vakolat minden ásványi . Magyarországon kapható és . A Baumit Uni Vakolat Fehér fehércementtel készül.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения