четверг, 16 февраля 2017 г.

Dekorlemez ragasztása

A nedvszívó felületeknél célszerű SIBUKLE ragasztót használni. A laminát lemezeket ( dekorlemezek ) Magyarországon elsősorban az erősen igénybevett . Az EGGER dekorlemezek egyesítik a nagy tartósságot és a vonzó megjelenést. A többrétegű összetétel és az . A FunderMax dekoritlemezek az EN 438-szabvány szerint előállított HPL lemezek.

A lemez erős karcálló, kopásálló, ütésálló és hőálló tulajdonságokkal . A dekorlemez vagy dekoritlemez nem más, mint magas hőmérsékleten préselt impregnált papírlapok, a tetejükön melamin papírral. A lapok ragasztás nélkül, gyorsan és könnyen beépíthetők. Különösen előnyös tulajdonságuk, hogy a megmunkáláskor alig keletkezik . A HPL dekor lemez 5-2mm vastag, amit egy hordozó rétegre kell fel ragasztani (síkragasztás) ill.


Hőre keményedő műgyanta ragasztó , forró ragasztáshoz. A mozaik burkolat felrakásánál, fontos szempont a ragasztó.

Hőszigetelés lapok (EPS) rögzítése ragasztással - Duration: 7:54. Dekoritlemez, dekorlemez. A CPL lapoknál egy lassan haladó prés folyamatosan ragasztja össze a több papírrétegből álló. A tökéletesen sima, nem „nyugtalan“ felület elérése érdekében a ragasztást és. Ligna: A Ligna fenol hordozóval ellátott valódi fafurnér felületű dekorlemez.


A fémbevonat lehet alumínium, réz, rozsdamentes acél és ón. Polisztirol lapok ragasztása falra, mennyezetre (Hungarocell, Nikecell, stb.) . Alkalmazás: Ideális különféle anyagok duplungolásához, illetve gyors és egyszerű ragasztásához , pl. Kivételesen erős, kontakt típusú ragasztó gyors kötéssel.


Ragasztásához speciális ragasztókat, pl. Alkalmas nagynyomású dekorlemez , fa, farostlemez, fém, sok műanyag és sok más anyag . Az élzárás kritikus pontja maga a ragasztó fuga, amely az élanyagot a laphoz rögzíti. A CT 6egy nagy ragasztóképességű kontakt ragasztó , szintetikus kaucsuk és gyanta.


Bútorlapszabászatunk bútorlapok és egyéb lapanyagok vágásával, élzárásával, valamint bútorszerelvények és bútoripari kiegészítők forgalmazásával . A 3M által gyártott, a HSR shop ragasztó webáruházban megvásárolható oldószeres.

DEKORLEMEZ , RAGASZTÓ FORGALMAZÁSA. A ragasztás rendeltetése a faiparban:. Fizikai úton kötő ragasztók – oldószer távozása vagy. Univerzális ragasztóra van szüksége?


A Pattex TOTAL ragasztó hatékony és sokoldalú.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения