среда, 22 февраля 2017 г.

Modakril színkártya

Kiváló időjárásállóságú, páraáteresztő bevonat, a fal természetes szellőzését nem gátolja, kiválóan elfedi a felületi . Olcsó Kültéri Baumit Color homlokzatfesték színek és festékanyagok webáruháza. Alkalmazási terület: Igen sokoldalúan alkalmazható épülethomlokzatok és falfelületek, továbbá egyéb kül- és beltéri beton-, cement-, új azbesztcement és . A POLI-FARBE, NCS, COLOUR HARMONY, RAL színkártyák alapján rendelheto. Rugalmas, az alaphoz jól tapadó réteget képez.


Bevonata igen jó páraáteresztő képességű. Jó páraáteresztô tulajdonsága, valamint vízlepergetô hatása miatt kiválóan alkalmas meglévô homlokzati hôszigeltelô . Tökéletesen páraáteresztõ, természetes, mûemlék épületekre is, fehér, illetve 240gyári színkeverésû szín a Trilak színkártya alapján. Ft Bruttó 2001Ft Nettó Kosárba.


MODAKRIL_KOLOR_HOMLOKZATFESTeK_L_BaZIS-ara. A TRILAK 240-es és 340-es homlokzatfesték színkártya színárnyalataiban és egyéb színekben is. Választék: A TRILAK homlokzatfesték színkártya 3színében, l-es mőanyag. A PPG Trilak színkeverő rendszerében igen sok színkártya színeit tudjuk . Információ- és ajánlatkérés.


Jelölje be a terméket, majd nyomja meg a . Festékbolt színkártya színkeverés Tikkurila vakolat. TERVEZETT UDVARI HOMLOKZAT M1: 100. Modakril Homlokzatfesték fehér. Színkeverőgépen színezhető a PPG Trilak Kft.


Nagy felületen a falon sötétebbnek fog hatni, mint a színkártyán , de ez függ a bútoroktól fényviszonyoktól stb. A RAL színskála egy Európában széles körben elfogadott és alkalmazott, különböző színekből összeállított rendszer, amelyet a német RAL gGmbH hozott létre . HL (ezüst színű) és KL (arany színű)) Színek: a Taika színkártya szerin Felhívjuk figyelmét, hogy a feltüntetett ár a bázis festékre vonatkozik! A Indeko Plus minden használatos színkártya szerint a ColorExpress rendszerrel szí nezhető.


Rendelhető, de nincs raktáron. Választék: Fehér színű, a POLI- FARBE, NCS, COLOUR HARMONY, RAL színkártyák alapján színre keverve i.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения