четверг, 26 октября 2017 г.

Párkány árak

Rövid határidő, gyors ügyintézés. Az alábbiakban az épp aktuális akciós áron vásárolhatja meg műanyag párkányait kínálatunkból. A feltüntet árak bruttó átadási árak.


Az alább felsorolt párkány árak bruttó az ablakpárkányok buttó kiskereskedelmi árai. Az ár számítás minden esetben pontosan a megrendelt mennyiség alapján.

A retro lindab párkány szintén rendelhető fehérben és barnában. Címkék: ablakpárkány ablakpárkányok könyöklő ablakkönyöklő párkány ablakpárkány ár ablakpárkány beépítés külső ablakpárkány kültéri ablakpárkány belső . Online árlista letölthető itt. Válasszon kedvező árú műanyag. Méretre vágott alumínium kültéri párkány kiszállítással az Élplast. A festett alumínium párkányok szállítási ideje 2-hét is lehet.


Egyedi méretes megrendelésnél az átadási idő megegyezik a szabvány méretes párkányéval. Ahogy a fehér párkány esetében az árak számítása centiméter alapon történik.

A legnagyobb hosszúság a színes párkányok esetében is a gyári méteres szál . Az itt szereplő alumínium párkány árak az áfát, a méretre vágást és az anyag veszteséget tartalmazzák és telephelyi átvétellel érvényesek! Az “anyagában fehér PVC” párkány a legelterjedtebb párkánytípusnak tekinthető kedvező ára és időtállósága miatt. Olcsó árakkal és minőségi termékekkel várjuk országosan szaküzletünkben. Vásárlás: Ablakpárkány árak , eladó Ablakpárkányok. Webáruházunkban forgalmazott párkányok folyóméter árai minden esetben . Nyílászáró CentruAjtó, ablak, bejárati ajtó, beltéri ajtó, műanyag ablak értékesítés.


Az műanyag ablakpárkány jellemzői: Anyagában fehér PVC párkány. Kedvező ár és időtállóság. Műanyag ablakpárkány áraink.


Az ablakpárkányok UV stabilak, nem sárgulnak meg később . Kedvezmények: Aquapark, Élményfürdő, Strandfürdő, Termálfürdő, Uszoda. Ablakpárkány , párkányok , könyöklők, kőpárkányok, szín -, és anyagminták. Ablakpárkány gránit, márvány és mészkő anyagokból.


Párkány ) fürdőjének részletes árjegyzéke. A gránit, a márvány és a mészkő, ablakpárkány kitűnő fizikai jellemzői és időtálló.

Az alumínium párkány és a lemez párkánya ,az egyik legtartósabb kültéri párkány.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения