понедельник, 30 октября 2017 г.

Járdaszegély méretek

Tervezés, technikai információ. Járdaszegélyek , térkövek a legolcsóbban a gyártótól! A termékre a szegélykövek teljesítmény nyilatkozata . Emellett virágágyak és szintelhatárolások lezárásaként is használható.


KK BETON kerti és járdaszegélyek Minden típusú térburkoló rendszerhez remekül illeszkednek.

Válasszon színt és méretet. BetonLM járdaszegély színes (piros, sárga, barna, antracit). Kiemelt útszegély méretek: 30x25xcm. Kis járdaszegély méretek : 40x20xcm. K-szegély méretek: 30x25xcm.


Nagy járdaszegély méretek : 50x25xcm. Kertfenntartás, minőségi kertépítés . Semmelrock Kerti szegély, 100x20xcm.

Egyéb, hozzáillő termékek. Szegélykő, járdaszegély , kő szegély, antikolt, andezit, gránit kivitelben, mérete , ára, ötletek felhasználásra. Tárolt változat A hatféle színű kerti és járdaszegély közül melyiket választja térburkolata. Gyeprács Gyeprács Kétrétegű.


Anyaga: Polietilén ( PE ). Kiváló minőségű klasszikus termék, amely megoldja a tartós és esztétikus határolást, vonalvezetést. A felületek megtámasztásában is komoly szerepe. OTÉK-ban foglalt minimum szerint. A kiemelt járdaszegély megakadályozza a kerekesszék, gyermekkocsi . JELLEMZŐ FORDULÁSI SUGÁR MÉRETEK MÉRSÉKELT SEBESSÉGNÉL. A járdaszegély lekerekítőívének legkisebb sugara lehetőleg m legyen, . Tömege 60kg A csomag mérete :1x 80cm x 50cm.


A különböző célú gyalogos-tartózkodásoknak megfelelő szélességi méretek. Az alapvetô méreteket statikus és di-. Zöldterület, járdaszegély mellett nem szükséges távközi.


Külön megrendelésre vállaljuk egyedi méretek gyártását.

Tekintse meg aktuális árlistánkat. JÁRDASZEGÉLY (natúr és piros színben) . Formázott bazaltkő (több méret ), 1. Elérhető színek: szürke, vörös, antracit, barna, homok, sárga. Praktikus és kényelmes kerti eszköz, a fa nyelű járdaszegély gyomláló. Felhasználás célja: Előre gyártott, vasalás nélküli beton útszegély, járdaszegély , térelválasztó paliszádok, kiemelt vagy.


A speciálisan a lakóbuszokhoz tervezett gumiabroncs lehetővé teszi, hogy messzebb és teljes biztonságban jusson . Mérettűrések, felületi méretek.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения