среда, 25 октября 2017 г.

Semmelrock corona brillant ár

Országos házhozszállítás rendkívül kedvező áron ! A pontos szállítási díjról kérjük. Alpesi kőzetből nyert zúzalékkal kialakított felületével briliáns választás. Kevés ápolással, brilinás . A megadott árak tájékoztató jellegűek, a pontos árat az ajánlat fogja tartalmazni.


Kérjen kedvező árat , és akár órán belül küldjük. További képek: Termék ára. Kedvező betonlap árak és egész évben akció!


Ez a szokatlan lapprogram az Alpokból származó . Természetes hatású felületekhez alpesi kőzetből nyert zúzalékkal kialakított felületével a briliáns választás. Mosott felületek nemes, színes . Méret: Vastagsága: cm. A webáruházban megadott ár egy darabra vonatkozik, és tartalmazza az ÁFA-t! Szebbnél szebb képekkel segíthetünk választásában? Változat ár módosító: Alapár áfával . Corona Brillant Fövenybarna szín.


Leier Classic-line járdalap mosott 40x40xgyöngykavicsos. A Semmelrock tavaszi ajánlatában szereplő árak bruttó, ajánlott fogyasztói árak , és a készlet erejéig érvényesek! A Semmelrock őszi ajánlatában szereplő árak bruttó, ajánlott fogyasztói árak és a készlet erejéig érvényesek! A térköveket az ország bármelyik pontjára egységes áron szállítjuk darus . Az akciós árak komplett raklapok rendelése esetén, kereskedőpartnereink.


A Semmelrock betonlapjai: SEMMELROCK EXKLUZÍV DESIGN BETONLAPOK La Linia-betonlapok CARAT.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения