вторник, 17 октября 2017 г.

Denaturált szesz

Tárolt változat Széles körűen felhasználható denaturált szesz , melyet elsősorban ipari célokra alkalmaznak. Továbbá ideális oldószerként festékhígításra, zsírtalanításra, . Még egy kép jelentése Kérjük, jelentse a sértő képet. AZ ANYAG ÉS A VÁLLALAT AZONOSÍTÁSA.


Az anyag vagy keverék megfelel azonosított . Glosbe ingyenes online szótárcsaládjában.

Böngésszen milliónyi szót és kifejezést a világ minden . Olyan etil-alkohol, melyet valamilyen adalékanyag (pl. metil- alkohol) hozzáadásával emberi fogyasztásra alkalmatlanná tesznek, ám továbbra . Fizikai tulajdonságai: Olvadáspont: kb. Denaturált szesz (denaturált alkohol). Ennek a neppertrükknek sincs nagy eszközigénye: egy rongy, meg némi denaturált szesz elégGaléria: Filléres Neppertrükk – Az alkohol . Az általános módszer az, hogy a pancsoláshoz úgynevezett denaturált szeszt használnak.


Olyan adalékanyagokat tartalmazó etil-alkohol, amelyek azt mérgezővé és kellemetlen ízűvé, ezáltal emberi fogyasztásra alkalmatlanná teszik. A denaturál szesz olyan alkohol, amelybe az .

A tisztításhoz használjunk alkoholt vagy denaturált szeszt. A kefét szalmiákszesz vagy . Tudja vki, hol kapok ilyenkor denaturált szeszt ? Ott ugyanis lehet kapni szagtalan den. Magyarország legkedveltebb szótár szolgáltatása.


A jelölőnégyzetekkel figyelést állíthatsz be kulcsszavakra. Az új kérdésekről így rögtön értesülhetsz a Figyelt kulcsszavaid oldalon. Az égőszesz fogyasztásra denaturálással alkalmatlanná tettetilalkohol. DENATURÁLT FINOMSZESZ B-TÍPUSÚ.


Szintelen, vagy enyhén sárgás színű, áthatószagú, könnyen gyúló higroszkópos . Fémek, műanyagok felületének tisztítására, zsírtalanítására. Festékek, lakkok oldószereként. Ipari vagy laboratóriumi . A Nemzeti Adó- és Vámhivatal pénzügyőrei közölték: a lefoglalt alkoholtermékek között százalékos tisztaságú szesz is volt.


Kizárólag égetési célokra, tisztításra, vegyszerek oldására és egyéb ipari célokra.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения