пятница, 23 марта 2018 г.

Duvilax bd 20

Emulzný systém sa skladá z neionogenného emulgátora a polyvinylalkoholu ako ochranného kaloidu. Je vhodná na výrobu interiérových náterových látok, kde plní funkciu disperzného . Všechny informace o produktu Příměs do stavební hmoty DUVILAX BD - - 5kg, porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze DUVILAX BD -. This technical data sheet cancels all previous versions and replaces them. Information contained therein are not binding and are only of an informative and. A papíriparban és a poligráfiában mint univerzális diszperz ragasztó a textiliparban cérna .

Plastifikačná a prevdzušňujúca prísada do mált, zvyšuje odolnosť voči oteru. U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Zriedený Duvilax BDs vodou v pomere 1:sa dá použiť pre penetráciu alebo napustenie savých podkladov pred nanášaním stavebných cementových či . Mäkčená disperzia polyvinylacetátu, ktorá sa používa v stavebníctve ako plastifikačná a . Je vhodné na výrobu interiérových nátěrových látek, kde plní funkci disperzního. Duvilax BD - je přísada do malt, stavebních směsí a lepidlo na papír.


Penetrace Duvilax se používá ve stavebnictví jako plastifikační a provzdušňovací přísada do malt, omítek, cementových potěrů a jiných stavebních směsí v . POPIS: Používá se na výrobu nátěrových látek a omítek.

Zároveň se používá jako přísada do polymerocementových malt, . Ve stavebnictví se používá jako plastif. Prezri si u nás duvilax bda porovnaj ceny v 10. Měkčená disperze polyvinylacetátu, která se používá ve stavebnictví jako plastifikační a provzdušňovací přísada. Bílé disperzní vodou ředitelné lepidlo na bázi polyvynilacetátu. Lepidlo KUTÍK - DUVILAX BD - 20.


Nakupujte na našem e-shopu za skvělé ceny. Krátké termíny dodání veškerého sortimentu barev a laků. Zároveň sa používa ako prísada do polymerocementových mált, betónov, . Popis objednaného plnenia: DUVILAX BD - 20. Celková suma s DPH, 12€.


Objednávku podpísal: Helena Marcziová, odbor. Aqueous, white- colore non-toxic, non-combustible, inexplosive, biodegradable homopolymeric. Je měkčená disperze polyvinylacetátu, která se používá ve stavebnictví jako plastifikační a provzdušňovací . Současně se používá jako přísada do polymercementových malt, betonů a dalších .

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения