среда, 21 марта 2018 г.

Walkid

Felületek: Épületek, lakóházak, egészségügyi intézmények, iskolák, lépcsőházak belső falai, beázások, foltok . SUPRALUX WALLKYD FEHÉR 9L. HIGIÉNIAI FALFESTÉK ÉS HIGIÉNIAI FALFESTÉK SPRAY. BELTÉRI FALFESTÉK BEÁZÁSOK, FOLTOK ELTAKARÁSÁRA.


Leírás: Oldószeres falfesték.

Készlet információ: Készleten . A kátrányszagot megszünteti a wallkyd ? A kéményt nem használjuk, de nagyon érződik a szag a kémény vonalánál. Folt nincs a falon, de azt . SZAKASZ: A KÉSZÍTMÉNY ÉS A VÁLLALAT AZONOSÍTÁSA 1. Speciális bevonata mosható és higiénikus. Egészségügyi intézmények, élelmiszer- és italipari létesítmények, iskolák . Kérdése támadt a termékkel kapcsolatban ?

Keressen minket telefonon, vagy személyesen boltjainkban. Zelenák Crescencia (graf.) : Wall Kyd - Falfesték, Tiszai Vegyi Kombinát. The artworks in this browser were selected from the ten thousands of objects in our collection. Not all of the included artworks are on show, and not all exhibited. Találja meg a legjobb árat, ajánlatot!


Termék opciók: Színárnyalat. Wallkyd árak egy helyen többszáz bolttól. Jó hogy adalékanyagnak gyártják. Ha Thermilate adalékot alkalmaz, csökken a gombásodás veszélye. Bruttó egységár: Érdeklődjön telefonon!


Kiszerelés: liter, liter, liter, liter. Gyártó: Akzo Nobel Szín: fehér. Fehér olcsó árak és akciók. Válogasson webshopok kínálatából és válasza a legolcsóbbat! Inntaler izoláló falfesték.


Supralux Tilatex Színező és Falfesték. Se va aplica pe tencuieli proaspete perfect uscate.

Suprafeţele de acoperit va trebui să fie curate, uscate şi degresate. WALL-KYD FALFESTÉK - TISZAI VEGYI . Ha wallkyd festékkel van lefestve, akkor nem lenne szabad érződnie. Alkyd Resin Solution Grind on a three- roll mill and let down with: 6.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения