среда, 28 марта 2018 г.

Vízvető

ALU PROFIL VÍZVETŐ 250CM NATUR és még 1termék közül választhat a kategóriában. Teremtsen egyedi enteriőrt, válasszon Praktikusan! VÍZVETŐ PROFIL 8MM, NATÚR ALU 5M és még 1termék közül választhat a kategóriában.


Munkalap vízzáró profilok, vízvetők. A konyhai munkalapok víz elleni lezárására alkalmazhatóak. Különböző méret és szín közül választhat webáruházunkban.

Tárolt változat Hasonló Kosárba teszem. Kívánságlistára Összehasonlítom. A fehér színű vízvető lécek a kád vagy a zuhanytálca és a fal közötti hézag lefedésére szolgálnak.


A hézagot optimálisan elfedik és tömítik, így a nehezen . Teraszprofil termékek, élvédők, profilok széles választékával várjuk Önt. Vízvető teraszprofil mm-es alumínium. Boltunk nagy raktárkészlettel rendelkezik.


Cégünk meghatározó szereplő a magyarországi építőipari profilok . Alumínium vízvető , töbféle eloxált felülettel és mm-es vízorral.

Rendelhető fm-es szálban! Minden típusú és színű vízvetőhöz műanyag végzárót is tudunk . Ha minőségi épületgépészeti termékekre van . RBB RG 8vízvető , 62mm-es profilhoz, nyers: A hagyományos 62mm-es SOFA -THERM fa ablakok vízvetőjének cseréjére alkalmas nyers alumínium vízvető. A vízzáró rendszerek egységet teremtenek a forma és a funkcionalitás terén, változatos formákban és színekben kaphatók. A kiváló minőségű alumíniumból készült Roto Eifel vízvetők hatékonyan védenek a csapóeső ellen.


Az időjárásálló csavarok a profil alsó felén rejtve . Vásároljon könnyen, egyszerűen fürdőszobai felszereléseket, alkatrészeket: . Ajtók tömítését és vízelvezetését szolgálja. Színazonos vízvető tartozék szett tartalma: db belső sarokelem, db külső sarokelem, db balos végzáró elem, db jobbos végzáró elem. A termék könnyebb tisztíthatóságához , . Salag Alu terasz vízvető profil eloxált bronz.


A Schachermayer weboldalán cookie-kat használunk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. A weboldalra való továbblépéssel elfogadja a cookie-k.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения