пятница, 27 апреля 2018 г.

Bondex lazúr

Minden bel- és kültéri faszerkezet és gyalult faáru kezelésére és karbantartására. Ideális ajtókra és ablakokra. Selyemfényű fabevonó lazúr kültéri használatra, minden fatípusra.


A Long Effect egy új és egyedülálló . Otthonában, háztartásában és kertjében használt eszközök, festékek, szerszámgépek nagy választékban. Védelmet nyújt az ultraibolya sugárzással szemben.

A termék tartós selyemfénye. Az első, ami mindenki eszébe jut a lazúr. A BONDEX DECKING OIL használható járófelületeken és egyéb fa . Beltéri falfestékek, színezők, dekorációs anyagok. Penész és gombaölő szerek.


Fapácok, lazúrok , favédőszerek. Különösen kerti bútorok, mint például kerti asztalok, székek, . Találja meg a legjobb árat, ajánlatot!

BONDEX SOS RENOVATION TERRACE 5L BETONSZÜRKE. LAZURÁN AQUA 3INFAVÉDŐ LAZÚR BOROVI FENYŐ 75L. Lazurán vastaglazúr selyemfényű fehér l. Sadolin lazúr Terrace kültéri teak l. Kiszerelés: liter, liter, liter. Festékek, zománcok, lazúrok , tapéták, szerszámok széles választékban!


BONDEX VINTAGE EFFECT JELLEMZŐK Visszaállítja a kifakult, megkopott . A BONDEX MATT favédő lazúr felületi védelmet nyújt a kékfoltosodás és a penész ellen. A vastag és a vékony lazúr közötti különbségekről, előnyökről,. Kiemeli a fa erezetét és védi a felüleletet a gomba ellen. Satin Finish Vízzáró vastaglazúr.


A fa természetes szépségét az ember mindig nagyra becsülte, már a régmúltban is ismerték és használták a lazúrozás technikáját. Festékboltunkban mindenféle festék, lazúr , lakk és alapozó megtalálható ami csak. Celli Finomított Lenolajkence. Bondex Faregeneráló szer megszürkült fára. A legrégebbi, amit Bondexal fújtam le, az ez a terasz volt.


Cellkolor Univerzális alapozó.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения