вторник, 17 апреля 2018 г.

Bontott kerítés elvihető

Ingyenes hirdetések a Jófogás. Vásárolj akár regisztráció nélkül, vagy licitálj a legjobb ajánlatokért az aukciókon már Ft-tól, . Vagy cserélhető bontott téglára. Eladó a képen látható elemes kerítés.


Az oszlopok mérete: 14x12x3cm. Oszlopokon beton nincs, jó .

Kerítés apróhirdetés ingyen. Zártszelvény kereten van kapupánt csavarral a lecek. Jó minőségű bontott téglát árulunk. Nem vagyunk a legolcsóbbak. Van most ott normál kerítés , de elé szeretnék egy kb.


BETONÁRU, járdalap, térkő, zsalukő, gyeprács, kerítéselemek , stb . Ergo a bontott anyagot is el lehet adni, ha az alkalmas az. Olcsó eladó új és használt bontott drótkerítés. Akciós drótkerítések, kerítés akár házhozszállítással is!

PL: BONTOTT TÉGLA, FA GERENDÁK, VEGYES TűZELÉSŰ KAZÁN, KERÍTÉS , RÉGI . Kovácsoltvas kapuk kerítések ,korlátok. ELADÓ nm vaskerítés , benne . Van köztük jobb és gyengébb minőség is. Nem kell hozzá más csak néhány bontott tégla, sóder és jókedv. A kertlap tanácsa szerint először találd ki, hol szeretnéd építeni, merre menjen . Tradíció egy stílusos bontott téglakerítés , régi évszámos, címeres téglákkal díszítve. Legyen egy retro belsőtér kialakítása a nappaliban vagy egy boltív készítése . KÁLYHA és bontott TETŐANYAG, rendszámos, tonnás PÓTKOCSI,.


Asztal kárpitos szék 50. Ft színválasztékkal, raktárkészletről elvihető. KISCICÁK ingyen elvihetők. Bontott kerítés , kapu, kerítés elem. Vegye meg azt a kerítést amivel nem lesz gondja legalább éven keresztül.


Bármikor kézzel fogható és elvihető telephelyünkről! H2O Projecta 80x80cm és 90x90cm zuhanykabin tálcával, szifonnal, átlátszó üveggel most akciós áron azonnal elvihető , a készlet erejég. Víz, villany, fűtés szerelvények, PVC csövek, zárak, drótkerítés.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения