понедельник, 30 апреля 2018 г.

C szelvény

Profil - C szelvény, 60x60xmm, hossz. Tímár Vaskereskedelmi Kft-nél. C szelvény - A megvásárolt árut igény szerint kiszállítjuk a megadott címre. Adott esetben daruval felszerelt tehergépkocsival a lerakodásban is segítségére . A C-sín árakat folyamatosan frissítjük.


C-profilok, C-sínek méter,C-profil széles választékban, horganyzott és natúr úszókapu sínek, c-sínek.

Egyenlôtlen szárú L szelvény. C profilok mérete és egységsúlya. Alakítás közben a darab és a hengerek is felmelegszenek (akár 3° C -ra is), a hűtésről gondoskodni kell, csakúgy, mint a súrlódás csökkentéséről.


Szálanyag hossza: méter. C-gerenda toldásához, illesztéséhez a kisebb keresztmetszetű CI. U-profil C - szelvény mellett a perforált falváz-rendszer másik eleme, az alsó és . A vékonyfalú hidegen alakított acél szelvények alkalmazása régóta.


A Z- és C - szelvények támaszainak kialakításnál fontos, hogy fel kell . A kialakítások egy része egy C-szelvényből álló szerkezeti elem, ame-.

C- és egy U- szelvény összekapcsolásával létrehozott összetett . A „Z, „C és „Σ - szelvények hidegen hengerelt tüzihorganyzott acéllemezből készülnek , S3GD minőségben. Merevségüknek és szilárdságuknak . Szögvas, idomvas és szelvény vasból vagy ötvözetlen acélból. U szelvény (egyenlő szárú). Melegen hengerelt, húzott, extrudált bulbavas, C , Z vagy omega alakú, vasból, nem ötvözött . A nemesacél alapanyag magas szilárdságot és teherbírást biztosít.


C szelvény mindenféle méretben, Minden méretben, az ár iránt érdeklődjön üzletünkben! SZERKEZETI KERESZTMETSZETEK. Falváztartó C szelemen horganyzott kivitelben hidegen hengerelt acélból. A profil magassága 1és 2mm között változhat. Tekintse meg teljes kínálatunkat!


C-sín rendszerünkkel időt, energiát megtakarítva tudja cégét, áruját, kapuját helytakarékosan függesztve mozgásban tartani. Miért válasszam ezt a C-sín . Keresztmetszeti jellemzők és teherbírási értékek. A Lindab Z- és C - szelvények keresztmetszeti kialakítását a 2. Z-, C-gerendákhoz: a szelvény egyik, a terhelés.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения