четверг, 19 ноября 2015 г.

Beütős dübel

Tipli, dübel kategóriában 3termék közül választhat a Praktiker webshop - online barkácsáruházban sokféle. A 6xmm-es műanyag beütő tiplit keresse a Lambda webáruházban! Műanyag dűbel fém beütőszeggel, beton és tömör tégla felülethez való rögzítéshez.


Webáruházunkban találni fog minden rögzítéstechnikai helyzetre megoldást, legyen az mennyezetre függesztés, oldalfalra rögzítés, vagy akár állvány talajhoz. Masterplast Thermomaster D-Fixplug beütős dübel műanyag szeggel, tartótányérral A standard dübelek szerelése közben gyakran bekövetkezik a szeg vagy az .

Az ár(ak) kizárólag online vásárlás esetén érvényes(ek)! Kiszállításra kérjen egyedi árajánlatot! A műanyag beütős tipli lapos peremmel a gipszkarton falprofilok rögzítéséhez alkalmazható. Dűbel műanyag beütőszöggel 10xmm.


Gyártó: BALOBAU Dobozban 2db . Közepes és erős terhelésű területekre. Dübelek vásárlása és rendelése az OBI-nál. Vasműszakibolt - webáruház: több, mint éve működő barkácsboltunk már online is várja az érdeklődőket.

Legkeresettebb termékeink:. Beton és tömör tégla felülethez. A tipli fejkialakítása lencse alakú . Fischer GK gipszkartondübel.


Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. Vasáruk, apró vasáruk, Szerszám, barkács,. Vásároljon a Würth Online webáruház ▷ Speciális szerszám, beütő dübel termékkínálatából, és hagyja, hogy termékeink minősége és választéka meggyőzze!


Beütős dűbel Koelner 8×80. Anyaga, műanyag lencsefejű dűbel , fém beütőcsavarral. Felhasználási területe, lábazati indítóprofilok rögzítésére cm-ként. Rögzítési mélység betonban és . SM, termék és ár információ Műanyag tipli csavarral kategóriában. Falprofilok rögzítéséhez, átmérő mm.


A gipszkarton beütő dübelek a gipszkarton profilok falba, aljzatba, mennyezetbe való rögzítésére szolgálnak. Profil rögzítő műanyag beütős dűbel a fatelep kínálatában. Termékeink között megtalál mindent ami a fával kapcsolatos!

Az épületgépészet teljes területére repedésmentes betonhoz. Csővezetékek, szerelősínek, stb. A beütő dübelek segítségével nagyon gyorsan dolgozhat – a dübelt a csavarral együtt a kifúrt lyukba kell kalapálni, és az máris rögzül. Kötőelem- és rögzítéstechnikai szakáruház, webáruház.


Hatalmas választék csavar, anya, alátét, dübel , tipli, tökrögzítő, menetes szár, fúrószár, szerszám és . Vásárlás akár regisztráció nélkül, házhoz szállítás, pénzvisszafizetési garancia a Vatera biztonságos online.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения