понедельник, 30 ноября 2015 г.

Törőékes mattüveg

A fényképezőgép vázakat törőékes mattüveggel szerelték és manuális objektívekkel. A törőékes mattüveg egy hatalmas segítséget adott a régi objektívek . Van aki analóg gépek törőékes mattüvegét vágja, reszeli bele a gépébe. AF pont, szálkereszt vagy akár egy szál . Mire jó a törőékes mattüveg ? Néztem egy-két képet róla.

Ennek annyi a lényege, hogy felosztja a képet a könnyebb komponálás érdekében . Ma sikerült hozzájutni a piaci ár tizedéért egy - igaz, kínai - törőékes. A tükör felett lévő mattüveg -ház króm pöckét körömcsipesszel húzzuk . A régi, filmes vázakon törőékes mattüveg volt, ami nagyban segítette, hogy bármilyen körülmények között éles képet kapjunk. Pentacon SIX törőékes mattüveg update.


A mattüveg miatt tudsz valós képet látni a keresőben. Nekem van az egyik vázamban törőékes mattüveg , a fénymérés ugyanolyan jó, mint a gyárival, a kép pedig érezhetően világosabb, nem . De még a középső pontok is látszanak rendesen.

Vannak olyan fallal körülvett városok . Megkapod készletben csipesszel és gumikesztyűvel, három perc alatt berakod. Röviden: Mondja már el nekem valaki mi az amire az 550D-nél a törőékes mattüveg a jó megoldás a retro feelingen kívül. Törőékes mattüveg Exakta Varexhez, dobozban. Kattintson a fotóra a nagyításhoz! Travor Big 180° törőékes mattüveg (Canon EOS 5D Mark II) (használt).


Vissza a használt termékek kategóriába. Ezt a terméket már nem forgalmazzuk, utolsó . KatzEye) törőékes mattüveg kimondottan drága kiegészítő. Manapság már ugyan elérhetők olcsó, kínai gyártmányú modellek is, de ezek kompatibilitásával, . Végül, mikor a fókuszpont a mattüveg síkjába esik, már csak egy képet látunk. Első téma vagy kérdés: prizmapáros vagy törőékes mattüveg.


A Pentax K100D vázamban van egy Katz-Eye fullos törőékes mattüveg. A prizmák besötétedése semelyik objektívemnél nem jelentkezik, minimálisan sem. A short video demonstrating the D7Katzeye focusing screen. Most people use the inner circle to line up things.


Aktuális Nikon mattüveg ajánlatok az ÁrGép-en. Hasonlítsa össze az árakat!

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения