вторник, 10 ноября 2015 г.

Fénycsatorna

Természetes megvilágítás sötét helyiségekben is, lámpa helyett. Gardrób, fürdőszoba, ablak nélküli szobák ideális megvilágiítása fénycsatornával. A FAKRO fénycsatornái segítségével a temészetes fényt olyan ablaktalan, vagy sötét helyiségekbe is el tudjuk juttatni, ahol nincs lehetőség sem homlokzati, . A fénycsatorna belül olyan, mint egy mennyezeti lámpa, diszkré- ten simul a mennyezetbe.


Solarspot rendszerek kizárólagos magyarországi forgalmazója.

A megadott ár db termékre vonatkozik! A tetőtéri ablak gyártók fénycsatornát is gyártanak. A fénycsatornák közül, meg kell különböztetnünk a flexibilis csöves és a merev csöves fénycsatornát.


Egy nagy fényvisszaverő képességű, . A természetes fény mindig is jelentősen befolyásolta az ember formatervezéshez és lakberendezéshez fűződő. Nappali fény - Ablak nélkül! Egy lámpa, amelyben a Nap a villanykörte.

Keresse a terméket a Lambda Systeme kereskedésekben! Különböző Velux tetőablakok és tetősik ablakok anyagok egy helyen . Velux fénycsatornák kedvező áron a Hofstadter Építőanyag Áruházban Pilisvörösváron. VELUX és FAKRO fénycsatorna rendszerek, flexibilis és merev csővel különböző méretekben és a hozzájuk tartozó kiegészítőkkel kedvező áron, országos . De nagyon király lett - saját beszereléssel megoldottam. Végre világosság lett a konyhában is!


VELUX fénycsatorna : a természetes fényforrás. Igazából se nem ablak és se nem felülvilágító, bár homlokzati megjelenésében nagyon hasonlít egy tetőtéri ablakhoz, . Ebben az esetben jelenthet megoldást az úgynevezett fénycsatorna , amely a fényt a tetőről vezeti el az adott helyiségbe nem túlzottan . TWR – merev csöves fénycsatorna. A kész, plafonba építhető fénycsatornák nagyon tetszettek nekik, de igen drágák.


Aztán a svéd lakberendező áruházban meglátták a tetszetős . Ezekben a zárt és sötét helyiségekben magától értetődő a mesterséges fény használata, éjjel-nappal. Minden helyiségbe ajánljuk, mely homlokzati falsíkkal és a tető- vel közvetlenül nem határos – bevezeti . Van itt valaki, akinek a házában van fénycsatorna ?

Vagy olyan, aki élőben látott már ilyet lakóházban? Fénycsatorna magastetőbe 15° – 60°. Velux Flexibilis csöves fénycsatorna lapostetőkhöz TCF. Velux Merev csöves fénycsatorna profilos tetőfedő anyagokhoz TWR.


TLF flexibilis csöves fénycsatorna - Velux flexibilis csöves fénycsatornák.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения