среда, 11 ноября 2015 г.

Éger szín

C-szék fa szín: éger Dszövet Mszék. Színminta: Névváltozat: égerfaszín. Vásárlás akár regisztráció nélkül, házhoz szállítás, pénzvisszafizetési garancia a Vatera . Kód: K7) - Magyar gyártó terméke.


RAKTÁRKÉSZLETBŐL AZONNAL VIHETŐK!

Színek : calvados, éger , zebrano . DTP Biztonsági Ajtó borítások - éger. Az éger és a natúr tölgy is elég semleges szín , a sárgákon kívül. Karola szék éger szín az eMAG-nál, kedvező ár és gyors házhoz szállítás! Az éger fajok jellegzetessége, hogy frissen döntve fájuk hús-vörös színű , később fokozatosan halványodik.


A finomszövetű, meleg színű éger. Az Ön képernyőjén megjelenő szín nagyban eltérhet a bútorlap valós színétől, a bútorlap felületi struktúrája pedig sajnos ábrázolhatatlan egy képen, . A fogó nincs felszerelve (de tartozék).

Görgessen lejjebb - Több információt talál a termékről. Tulajdonságok: - Széles szín - és dekorválaszték - Magas keménységi- és kopásállósági értékek. Falco Design Laminált Forgácslap Vörös Éger 6FS15.


Extra színe k: beige, sonoma tölgy, Aida dió, Akác, Ibiza, . A fa színein kívül a furnér szálirányának a változtatására is . Asztal: 57x69cm, 114x69cm-re nyitható. Attila konyhai sarok (120×160). Az árváltoztatás jogát fenntartjuk! A színek tájékoztató jellegűek.


A mellékelt színekben és abs él-zárásokkal rendelhető, . Komód GENTOFTE fiókos éger. MDF lapra vannak ragasztva. Keménység: Közepesen kemény fafaj. Vállaljuk egyedi kivitelű ajtók készítését is ! A kék szín kellemes hangulatot teremt, regeneráló hatása lehet a testre.


COLAXX mennyezeti színes LED-lámpa FL201VF-Féger.

Az éger minden forgácsolási eljárással könnyen megmunkálható, puha fafajta. A nyír félék családjába tartozik, szijácsa és gesztje azonos színű világos .

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения