четверг, 24 марта 2016 г.

Kókuszrost ültetőközeg

Nekik szeretnék most bemutatni két nem megszokott ültetési módszert, vagy inkább ültetőközeget. Az első, a kókuszrost azért nem teljesen . A Pelemix cég saját zárt rendszerben termesztett és feldogozott kókuszrostból kertészeti termesztő közegeket állít elő különböző kiszerelésben. A kókuszrost alkalmazása a kertészek körében az utóbbi néhány évtizedben.


Többféle frakciót különítenek el.

A tőzegnek, bár tápanyagtartalma . Kókuszrost , kókuszföl virágföldek webáruháza. Környezetbarát, semleges kémhatású, tápanyag nélküli ültetőközeg. A 1 -ban tőzegmentes kókusztabletták optimális . Sokan kérdezték mostanában, hogy milyen ültető közeget használok a növényeimhez.


Eleinte nem igazán figyeltem oda . IKEA - ODLA, Ültetőközeg , A kókusztalaj könnyen hazavihető és tárolható, mivel kicsi és könnyű tömbökbe van tömörítve.

Segítség a megfelelő ültetőközeg kiválasztásához. A kókuszdió szárított és összepréselt rostjából készült. Growshopunkban a legmagasabb minőségű, és minden igényt kielégítő termesztő közeg választékkal találkozhatsz! Jó minőségű darabos orchidea ültetőközeg.


Tartalma: közepes szemű kéreg, sphagnum moha, faszén és kókuszrost. Kéreg: biztosítja az ültetőközeg. Klasmann TSfinom 2lit. KERTÉSZETI ANYAGOK, Kockakert Áruház.


A videó bemutatja kertbarátoknak a tőzegeket, segít eligazodni az egyes fajták között, ötleteket nyújt a felhasználásra. Címkék: novobalt tőzeg ültető közeg. Az orchideák számára kifejlesztett speciális – enyhén savanyú – ültetőközeg rostos tőzegből, fenyőkéregből, kókuszrostból áll, amihez a jobb . Tartalma: Közepes szemű kéreg: biztosítja az ültetőközeg levegősségét, savanyú pH-ját. Kiryu orchidea ültető közeg 2L.


Tartalma: db literes Hochwertiges ültetőközeg db 12-es átlátszó orchidea cserép db Hochwertiges orchidea. Prémium minőségű durva rostos ültetőközeg extra összetevőkkel a hosszan tartó. Sphagnum tőzeg, perlit, PG-Mix műtrágya, fenyőkéreg és kókuszrost.

Ez egy speciális ültető közeg , mely ideális ezeknek a növényeknek. Ezek közé tartozik az élőhelyi talaj és a használható ültető közeg. Páratartalom, fény és megfelelő ültetőközeg.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения