пятница, 25 марта 2016 г.

Renolit fólia

A PX fólia egy olyan, a világon egyedülálló újdonság, amely lágyítót nem tartalmazó PVC réteggel készül. ProIDEA termékinformációs. Ablakok tokjaira, redőnyeire, valamint ajtók, kapuk felületére laminált, tartós, könnyen tisztítható fóliák , rengeteg színben és mintaváltozatban. Kasírozás nélküli ALKOR szigetelőlemezek beton, fa, fém és poliészter felületekre, teljes felületű ragasztással történő rögzítésére szolgáló komponenses . Polietilén (LDPE) páratechnikai fólia tetőszigeteléshez.


Galéria vissza ide Galéria.

Kömmerling műanyag nyílászárók rendelhetők Renolit fóliás kivitelben is. Természetesen ez többlet költséget jelent. Lehetőség van csak külső oldalon, vagy . ELBE Blue Line és Renolit Alkorplan medencefólia típusok és árak. RENOLIT ALKORPLAN F vízszigetelő lemez. A fóliát 1mm-es átfedéssel kell lefektetni,.


Szöveterősített medencebélelő fóliák. Legyen a medencéje divatos . Alumínium redőny Renolit fóliás dió.

TÁVTARTÓ A LEFUTÓ SÍN ALÁ 53xmm - fehér, barna, festés RAL színárnyalatokra, vagy renolit fólia bevonat. LAlamellával is rendelhető. Aranytölgy, dió vagy mahagóni színű renolit fólia bevonattal is rendelhető.


Szürke színű UV álló, üvegszálas hálóval. Profilból egyedi alakzatok is készíthetőek. Amennyiben a lágyított PVC szigetelőlemzt . Aranytölgy , dió, vagy mahagóni színű renolit fólia bevonattal is rendelhető . Antracit szürke Renolit fólia Gealan műanyag ablakra. További renolit folia és egyéb fóliázás . Mahagóni Renolit fólia Gealan . ABS és melamin élzárók megfelelőségi táblázatai. A következő oldalakon a HRANIPEX által a hazai és külföldi forgácslapgyártók dekorjaihoz ajánlott ABS és . Základná fólia používa nové a vylepšené suroviny bez PVC zmäkčovadiel.


KÜLÖNLEGES oldalon színes szerk. Bitumenes lemezek PVC vízszigetelés. Copernit Renolit Alkorplan Urdin Sintec Bauder Tetőösszefolyó medence fólia ! PE fólia Sarokösszefolyó Páraszellőző . Leírás: Fóliatekercs, érdesített (narancsos) felületű fóliával.

Nyílászáró Renolit fólia szín: Aranytölgy (Golden Oak). Szekcionált garázskapuját kérheti egyedi Renolit fóliával. Garázskapu rendelésnél az itt feltüntetett RAL kódot írja bele egyedi fólia esetén!


Sem a természetes hatásról, sem a műanyag ablak jó tulajdonságairól nem kell lemondanunk, hiszen ma már számtalan olyan famintázatú . A színeket a profilra laminált Renolit fólia adja. Ez a fólia, makacsul ellenáll az időjárás viszontagságainak, jól bírja az erős napsugárzást, a nagy hőingadozást.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения