среда, 16 марта 2016 г.

Murexin

Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső . LEWELL aljzatkiegyenlítő . A nyomtatási hibákért, esetleges árváltozásokért felelősséget nem vállalunk. Erősségünk volt és marad is a vevőbarát szemlélet, a minőség és hozzáértés a . Murexin - Partner az építésben.

Dovozce a prodejce systémů pro obkladače a podlaháře, stavební chemie, lité podlahy, izolace, betony a potěry, imitace betonové stěrky Face beton, kamenné. Zártcellás, víz- és fagyálló (extrudált polisztirol) keményhab lemez. Mindkét oldalán üvegszövettel ellátva és mûgyantával javított tapasszal bevonva. Join LinkedIn today for free. Kivitelezőknek és nagyobb tételben vásárlóknak egyedi kedvezményeket biztosítunk!


Az árak változásának jogát fenntartjuk. Aktuális építőipari hírek.

KATEGÓRIA: FUGÁZÓ ANYAGOK. Magyar Építők - Mi az építőipart építjük! Por alakú, víz és fagyálló, élelmiszerbarát, nagy szilárdságú, . Emelt minőségű ragasztóhabarcs, csökkentett lecsúszással. Flexibilis, víz- és fagyálló.


Kerámia- és greslapok ragasztására falon és aljzaton. Mennyiség db Kosárba rakom. MUREXIN SIL Szaniter szilikon 3ml. Mindezt az építőanyagok területén a . Nincs rendelkezésre álló információ ehhez az oldalhoz. Osztrák Gazdasági Kamara által nyújtott go International pályázati lehetőséget.


Kérjen kedvező árat, és akár órán belül küldjük árajánlatunkat! ALAPOZÁS, FUGÁZÁS, RAGASZTÁS. Festék árak és falfesték akciók egy gombnyomásra Öntől.


Festékbolt kereső, festékek, falfestékek és festőszerszám adatlapok. Az Ön kosara jelenleg üres!

Jelenleg nem szerepel termék a listán. Bekannt ist das Unternehmen vorrangig .

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения