четверг, 14 декабря 2017 г.

Audi a3 vezérlés szett

Nyomásátalakító, Kipufogásvezérlés. VEZÉRMŰSZÍJ széles választékban. Szíj: Lekerekített fogprofillal. Audi Avezérműszíj készlet 1. Termékeinkre ÁRGARANCIÁT . Vvezérműlánc és elemei . Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk. P PDTDI : AZV , BKD , BMN vezérlés szett.


Megnevezés fogasszíj készlet. Hasonlítsa össze és spóroljon olcsó árainkkal! Volkswagen Bora, Golf, Passat, Sharan 1. Leírás: Fogasszíj szett, Vízpumpával, 1. Gyári vezérlés szett , Gyári Vízpumpa. T vezérlés szett , ami tartalmazza a gyári vízpumpát is.


L vezérlés szett vw seat skoda audi, vezérmûszíj feszítõgörgö . Kiválasztáshoz adja meg az autó adatait. AUDI AAlkatrész,Alkatrészek AKCIÓK! A video megmutatja, hogyan szereljük be a vezérlést és vízpumpát egy Toyota Verso 2. A vezérlés -csere és a szerviz után ez megváltozott. Vettem egy csapágy szettet bal-jobb oldalra egyaránt, körülbelül ezerből meg is volt. Teljesen gyári szelepes BMM motorkódos erős dinamikus 1lovas motor.


Futómű felújítva elöl-hátul tuningmentesen. Az új vezérlés szettben ezer km van. PD TDI Ambiente DPF normál ferdehátú, ajtós,. Vezérlésrögzítő Audi-VW vez.


TDI Attraction S-tronic FRISS SZERVIZ. Egy Renault vezérlés cseréje után panaszkodva jött egy ügyfél, hogy az eredeti SKF szett felhasználása után nem sokkal a vezérlés hibája . A nyári szett Lyon, a téli Dover felnin van (mind).

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения