пятница, 22 декабря 2017 г.

Z szelemen árlista

Z és C szelemenek nagy méretválasztékban, igény szerinti méretre darabolással. Z szelemenek felhasználásai lehetőségei:. Bruttó ár : Teljes bruttó ár.


Szelemenek (áraink nettó árak ). Leginkább falakhoz, ajtókhoz, ablakokhoz. Cégünk legújabb termékei az új, automatizált hengersorunkon gyártott Z és C.

Z profilok mérete és egységsúlya. Trapézlemez, cserepeslemez többféle színben és méretben eladó. A szelemenek többnyire Z vagy C pofilúak lehetnek, és bizonyos esetekben. Az árak nettó árak , a szállítást és a kocsiról való lerakodást nem tartalmazzák. A „ Z , „C és „Σ -szelvények hidegen hengerelt tüzihorganyzott acéllemezből készülnek , S3GD minőségben.


Merevségüknek és szilárdságuknak . Z , C, U és szigma szelemen garanciával és teljesítmény nyilatkozattal. Z horganyzott acél szelemen.

A vékonyfalú, tűzihorganyzott Z-C-U gerendák, valamint CI toldóelemek jelentik a könnyűszerkezetes építési mó a száraz . Nincs kárbaveszett anyag, széles termék skálánkból optimális méret választható, így kedvező ár érték arány érhető el. A z és c szelemen szerkezetek viszonylag nagyobb (6-méternél szélesebb) főtartó-távolságok esetében ajánlják. Előnye, hogy gazdaságos megoldást . A hidegen formált, horganyzott acélból készült könnyűsúlyú szelemeneket nagyrészt az épületek acélszerkezetének mellékelemeiként használják, . Z -profil a hőszigetelt tetőrétegrendben szinte hőhídmentes távtartót biztosít. Még egy kép jelentése Kérjük, jelentse a sértő képet. DimRoof statikai tervező szoftver szelemenek , falprofilok, tetőprofilok (trapézlemezek) - másodlagos teherviselő és burkolati . A Z gerendákat fõként tetõ- és falszelemenként alkalmazzák.


Az árlistában szereplő u-acél árak bruttó (általános forgalmi adót tartalmazó) telephelyi átvétel esetén, a készlet erejéig érvényes egységárak. Lindab Construline Z gerenda. Acél szelemen és minőségi trapézlemez karc-stop bevonattal, korszerű szendvicspanel. A feltüntetett árak nettó árak , az ÁFA-t nem tartalmazzák. IPE acélgerenda árlista és súlytáblázat.


Az IPE gerendákat raktárról kínáljuk, méretre vágással és házhozszállítással.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения