понедельник, 11 декабря 2017 г.

Mdf ajtófront

D mart MDF konyhaszekrény ajtók raktárról! Az ajtófrontok anyaga, egy oldalon fehéren laminált 18mm vastag MDF. Akciós MDF fóliás konyhaszekrény ajtó.


ES OSZTÁSÚ ÜVEGEZHETŐ AJTÓ FELÁRA, 1. MDF -frontok új megközelítésben.

Az MDF bútorfront kifejezés hallatán elsőre talán sokaknak a „hagyományos” bajuszmintás, fóliázott ajtófront. Saját gyártású ajtfrontjaink között megtalálhatóak az egyszerűbb bútorlap alapú PU élzárt termékektől kiindulóan az MDF maganyagú, akár strukturált felületű . MDF alapú fóliázott ajtólapok. A mart fóliás mdf lapok a legelterjedtebb ajtólapok a konyhabútor gyártás terén. Festett ajtófrontok egyedi és standard.


Selyemfényben,sokféle színben, minimál R2-es . Az egyoldalt laminált MDF lapba belemarják az ajtó mintáját, majd bevonják egy kiválasztott fóliával.

Vevőink számos szín és marásminta közül választhatnak. Ajtófrontok (Az árak az ÁFÁ-t nem tartalmazzák). Nett Front MDF Fóliás ajtó árak. Az alábbi bútorajtó minták csak ízelítõként szolgálnak, széles ajtófront választékunkat személyesen megtekintheti bemutatótermünkben. Magura és Forest, At-x MDF fóliás ajtó.


Bútorlapszabászatunk bútorlapok és egyéb lapanyagok vágásával, élzárásával, valamint bútorszerelvények és bútoripari kiegészítők forgalmazásával . A vákuumfóliás ajtófront magja az egy oldalt fehérre laminált MDF lap (Az ajtók belső fele mindig fehér). Az MDF lap homogenitásának köszönhetően lehetővé . Az mdf lapok a legelterjedtebb ajtólapok a konyhabútor gyártás terén. A nyomdatechnikai okokból származó színeltérésekért nem vállalunk felelősséget! Felületük matt, magasfényű és antikolt hatásúak lehetnek. Legfontosabb része konyhabútorunknak az ajtó.


Készült: - Kulcsszavak: konyhabútor, ajtófront, laminált bútorlap, mdf ajtó , tömör fa ajtó. MDF dekorfóliás beltéri ajtók verhetetlenül olcsó áron. Minőségi, masszív beltéri ajtók a legjobb ár-érték arányban.

Széles szín és méretválaszték. MDF frontok esetén az ajtók élének a védelme biztosítható pl. Az MDF táblák előnye a forma tartóssága, ez különösen kedvező a felületek és az élek marásánál.


Bútorajtó MDF fóliás fehér 284x2mm. Megjelenésében előny, hogy az ajtó lapja és éle egyben van lefóliázva vagy lefestve. Termékeink között megtalálhatóak a természetes alapanyagú fa (fenyő, tölgy, bükk, cseresznye) ajtófrontok , valamint a korszerű, festett MDF és vákuumfóliás .

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения