пятница, 29 декабря 2017 г.

Rigips super ár

Hézagoló anyag gipszkarton lapok hézagolására szolgál. Elő- és utóhézagoláshoz is használható hézagerősítő szalaggal. Használatához hézagerősítő szalag szükséges.


A megadott árak tájékoztató jellegűek, a pontos árat az ajánlat fogja tartalmazni. RIGIPS SUPER HÉZAGOLÓ GIPSZ 5KG.

Hasonlítsa össze az árakat! XRoc sugárvédő építőlemezek hézagolására. A VARIO hézagoló anyag gipszkarton építőlemezek hézagolására és . Az oldalon feltüntetett árak a webáruház termékeire vonatkoznak! Az ár tartalmazza a csomagolást is ! Az árak változásának jogát fenntartjuk.


Utolsó frissítés: Monday . Ragasztógipsz RIFIX kg.

Szállítási idő 1-munkanap! A papír hézagerősítő szalagot többek között belső sarkok hézagolására használjuk. Igen jó beszállítói kapcsolatain lehetővé teszik, hogy kedvező áron és minőségben . Bedolgozhatósági idõ: perc.


Super hézagtöltõ gipsz, kg zsák. Elô- és utóhézagoláshoz is használható hézagerôsítô szalaggal. Festék árak és falfesték akciók egy gombnyomásra Öntől. Rigips 0-mm glett gipsz.


Ft helyett - kedvezmény. Aktuális árakért keresse boltunkat a megadott elérhetõségeken! SUPER nagyszilárdságú Alkalmazása gipszkartonlapok hézagolásához.


Amennyiben csak a legolcsóbb árak alapján dönt,könnyen elképzelhető. Ezen korszerû anyagok a könnyû felhasználhatóság és az elérhetô ár miatt . A hézagképzéshez hézagerosítő csíkot kell alkalmazni, kivételt képez a fémvázra . Találja meg a legjobb árat ,. In rest nu ar trebui sa gletuiesti placa cu altceva. Rendezés: Legújabb Terméknév Ár.

A feltüntetett árak tartalmazzák az AFA-t.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения