среда, 20 июня 2018 г.

Baumit forgalmazók

Első bejelentkezéskor a régi felhasználónevét és jelszavát adja meg! Kérjük adja meg a belépéshez használt e-mail címét. Országos házhoz szállítással.


A közkedvelt műgyantás, szilikát és szilikon alapanyagú vakolatok mellett most az nano technológiával készülő NANOPOR vakolat is akciós áron kapható! Találd meg az otthonodnak megfelelő színt, és színezd be a megfelelő vakolattal. A kalkulátor segítségével igény szerint .

Cserélje le Ön is régi tetőablakát egy sokkal jobbra! Baumit kőzetgyapot homlokzat rendszer. Széles választék készletről!


Dél- és Kelet-Európában – forgalmazó - és gyártóüzemeivel képviselteti magát a piacon. Kérjen egyedi árajánlatot az oldalunkon kiválasztott . Kimagaslóan jó minőségű vakolat régi és új épületek külső, illetve belső falazatainak . Tolna, Bezerédi Pál tér 1. Mészhidrát, cement, mészkõ, . Kiemelt forgalmazói státusz.

Adott esetben annak a meghatalmazott képviselőnek a neve és értesítési címe, akinek a megbízása körébe a . Forgalmazó : Var-Szig Kft. Készlet információ: Külső raktár. Ha tetszenek önöknek a Ragno Freetime lapok , akkor jöjjenek be és tekintsék meg személyesen őket ! Ellenjavallt felhasználás: Nincs. A biztonsági adatlap szállítójának adatai. Gyártó: Wopfinger Baustoffindustrie GmbH.


Tüzép, építőanyag forgalmazás , tetőcserép és térkő bemutató udvar, kedvező árak, akciók - Micorex Miskolc. Szállítási határidő: 1-munkanap. A termékpaletta a mészoltásból és forgalmazásból szakáruházi kínálattá fejlődött és az ország egyik legnagyobb építőanyag forgalmazó kereskedésévé . A különböző gyártók és forgalmazók által felkínált hőszigetelő rendszerekben alkalmazott dübelek, üvegszövetek vagy élvédő sínek között számottevő . Sika AG egy világméretekben aktív, különleges vegyi anyagokat gyártó és forgalmazó cégcsoport. A kezdetben csak a holland anyacég termékeit importáló és forgalmazó kis kft.


A termékárakat és szállítási díjszabást az adott forgalmazó az utolsó ÁrGép-es frissítés óta esetleg módosította.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения