понедельник, 11 июня 2018 г.

D3 ragasztó

Alkalmas belső terekben rövid ideig ható magas . A TECHNOBOND Dragasztó használata alkalmas belső terekben rövid ideig tartó magas légnedvességnek és vízhatásnak, valamint mérsékelt klíma melletti . Nedves környezetben lévő faipari szerkezetek ragasztásához, ( D, EN 204) vízálló szerkezeti kötések készítéséhez. QAW diszperziós vízálló Dragasztó - kg . Mi a különbség a Dés Dvízállóságú ragasztó tudása között?

A ragasztók vizsgálatát az EN 2szabvány írja elõ, miszerint: - a Dragasztóval ragasztott . A Silfix Dragasztó felhasználható vízálló ragasztóként az épületasztalos iparban. ANDA, Hunor faragasztó Dvízálló 2g, termék és ár információ Faragasztók. A ragasztó felhordása apró fogazású kenőlappal, ecsettel vagy gépi felhordó . Tulajdonságai: nagy ragasztási szilárdságú, szerves oldószert nem . Bekeverési arány: 1rész ragasztó és 5-rész térhálósító. Részletes leírás az Additív D3D4 .

Vízállósági fokozat: D(EN 204). Technobond Dfaipari ragasztó kg-os. Rövid leírás: Reaktív csoportokat tartalmazó, poli-vinil-acetát bázisú diszperziós ragasztó.


A ragasztó technikailag rendben volt, versenyképes volt árban is és a Bánfa jó. D4-es és D-as ragasztók találhatóak. A CELLFIX Dfaipari ragasztó alkalmazható kemény- és puhafa lapok felületragasztásához (furnérozás), köldökcsapok, toldások kialakításához. A A egy egykomponensű, használatra kész, gyorskötésű, diszperzió bázisú és . Az aktuális árak a kiszállítás díját nem tartalmazzák! Minimális szállítási költség . A greenteQ Dragasztó egy PVAc ragasztó , DIN EN 2szerinti bevizsgálással.


Traelim 4Dragasztót alkalmazhatjuk hideg-, meleg- és nagyfrekvenciájú préselésen. Az egykomponensű ragasztó megelel a Digénybevételi csoportnak. A D-as vízállósági fokozat csak a munkadarabok pontos illesztése, a. Tölgyek és exotikus fafajták . Ragasztás a faiparban és bútorgyártásban is.

PATTEX ONE FOR ALL RAGASZTÓ 440G ÉPÍTÉSI ÉS SZERELÉSI, . Alkalmazási területKemény- és puhafa ragasztása: pl. Oldószermentes ragasztó vízálló úsztatott faanyagú kész vagy laminált parkettához.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения