четверг, 7 июня 2018 г.

Anilinky festék

Iskolai és kezdő művész célokra is ajánljuk. Festékgomb átmérő: 2mm. Fogyasztói Bruttó ár: 490. Az akvarellhez hasonlóan az anilinnel is rétegesen festek.


MAG-nál, kedvező ár és gyors házhoz szállítás!

KOH-I-NOR vízfesték anilinky színnel . Képzőművészeti tervezéshez, portréfestéshez, tájképekhez, fényképek színezéséhez . Az anilinfesték (nagyon élénk színű vízfesték) eredetileg egy . Ennek a kritériumnak nincs megfelelő találat. Minimális víz használat is elegendő a festék használatához. Aztán nem tetszettek a színek, ezért vettem anilinky festéket , aminek irtó élénk színei vannak. Papír, írószer, irodatechnika.


Ezzel szuperül lehet gyakorolni.

A festékek nagyon keresettek főképp a tojásfestészetben. Koh-I-Noor vízfesték 24db-os Nagyobb. Pannoncolor akvarell festékek ml szilkékben és készletben is.


Daler Rowney szilkés és tubusos készletek. Koh-i-noor, Gombfesték, vízfesték. A festés már jóval drágább mulatság ugye, mert a vásznak drágák, de a. Oldalunkon sütiket használunk a weblap működéséhez és névtelen látogatási statisztika készítéséhez. A webhely látogatásával hozzájárul ahhoz, . AKRYL FESTÉK MATT PENTART 50ML ISZAPSZÜRKE.


ANILINKY GOMBFESTÉK 12-ES. Audrey Hepburn A kalligráfiát hegyes tollal, piros tintával készítettem, a virágok fekete mikrofilccel és anilinky akvarell festékkel kreálódtak inspiráció alapján. Speciálisan intenzív színek, fényes festési felület.


Nem kell hozzá más, csak a Südor új olajfesték készlete – meg persze némi napfény, hogy igazi élmény legyen a festés. Intenzív színek, fényes festési felület. Jó felvezetés után az akvarell- festés a technikák réméből a legkedvesebb . Talens Ecoline vízfesték ml.

Akvarell festék , orosz szilkés. Vízfestékkészletek iskolába.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения