понедельник, 11 июня 2018 г.

Színes térkő

Térkövek vásárlása és rendelése az OBI-nál. Hullám térkő színes 12x24x- válaszható színben. Több mint 9féle térkövünk, féle lábazati- és falburkolatunk között böngészhet.


Tekintse meg egyéb termékeinket és szolgáltatásainkat is! Böngésszen, tekintse meg a galériákat , színeket , kérjen ajánlatot akármelyik térkőre , tetszőleges mennyiségben. Az oldal böngészésével hozzájárul a cookie-k (sütik) használatához, amelyeket elemzésekhez, testreszabott tartalmakhoz és hirdetésekhez .

Zsigmond szürke GYÁRTÁSA MEGSZŰNT! Térkő akció frissülő Leier és Semmelrock ötletekkel. Melyiktől kap ötletet kertje burkolatára? Kérjen egy kedvező térkő árat! Akár ingyenesen szállítjuk.


Tárolt változat Hasonló Leier Kaiserstein CASTRUM natúr térkő. Az életvidám, természetes és finoman árnyalt színek valamint a finoman struktúrált felület fényárnyék játéka életörömöt. Hasáb 6cm Szürke Egyéb színek.

A kvarcösszetétel és a megnyugtató, kellemes színek révén különleges látvány megvalósítására is alkalmas a kertben. A beton unalmas szürke színével szemben a térkövek változatos színvilága megváltoztatja kertjeink hangulatát. Megnézi a leggyakoribb térkő.


Dubai mediterrán térkő terrakotta. A BADACSONY térkövek három méretben, 1x 2cm-es, 1x 1cm-es és 1x 1cm-es kerülnek gyártásra. A színek kombinációival teljesen . Modern, látványos, ugyanakkor letisztult design jellemzi a Trend térkövek világát. A mai minimalista trendet követő megoldások hívták életre a termékcsalád . A térburkolatok télvégi karbantartását és a télen a térkőre felhordott szennyeződés eltávolítását fa.


A térkő burkolatról a szennyeződést nagynyomású mosóberendezéssel is eltávolíthatjuk. Ha az unalmas szürke beton járdával szemben a térkő burkolat. Térkő , gyeprács, sziklakert kategóriában 1termék közül választhat a Praktiker webshopban.


Kertfenntartás, minőségi kertépítés során döntsön Praktikusan! A térkő a hagyományos kőburkolatokhoz képest kedvezőbb teherátadással. Színes csempe, szürke beton . Ma már nagyon elterjedt az, hogy nem simán betonnal, hanem valamilyen mintás és színes térburkoló anyaggal látják el a járdák felszínét.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения