среда, 11 июля 2018 г.

Bükk asztallap

Toxikus anyagoktól mentes, bükkfából készült munkalap. Felülete kezeletlen, D3- as vízálló ragasztóval illesztett. Hőforrástól távol tartandó!


A Kaindl munkalapok különlegessége abban rejlik, hogy összekapcsolják a jó minőségű hordozóanyagot az extrém erőteljes, ütésálló, kopásálló és . Luc, borovi, tölgy és bükk táblák, hossztoldott és toldásmentes kivitelben. IKEA - KARLBY, Munkalap, 246x3.

A munkalap a kívánt hosszra vágható, a széle pedig a mellékelt szegélycsíkkal lefedhető. Előre kifúrt nyílás a lábaknak;könnyű. Bútorlapszabászatunk bútorlapok és egyéb lapanyagok vágásával, élzárásával, valamint bútorszerelvények és bútoripari kiegészítők forgalmazásával . Asztallap fa préselt lemez ø 8mm bükk dekor. Az asztallapok kiváló minőségű, bükk színű, laminált bútorlapból készültek, mely ellenálló mint pl.


Vásároljon on-line a kwesto. Az Ön képernyőjén megjelenő szín nagyban eltérhet a munkalap valós színétől, a pultlap felületi struktúrája pedig sajnos ábrázolhatatlan egy képen, . Tégla alakú óvodai asztal - Bükk.

Erős strapabíró laminált asztallap. Tömör bükk : enyvvel ragasztott, lekerekített és mindkét oldalán olajozott Multiplex (rétegelt) bükk : lekerekített, színtelen lakkozással, víznek és olajnak . Ragasztás: Dbeltéri vízálló ragasztás, formaldehid mentes. A kép illusztráció, a termék képe a valóságban eltérhet. A Dublino beltéri asztallap kínálata az egyik legszélesebb az európai. Választhatók tömör bükkfa asztallap vagy tömör tölgyfa asztallap, vagy tömör fenyőfa . Laminált bükk asztallapok , melyekhez a fém lábakat külön kell megrendelni!


Színek: calvados, dió, cseresznye, éger. EUROSPAN konyhai munkalap, asztallap. F8STLeon Pala F7ST2.


Egyedülállóan széles választékot kínálunk Forest bútorszerelvényekből a legolcsóbbtól a prémium minőségig. FENYŐ váz, fenyő asztallap gömbölyített élekkel). PETRUS ÉTKEZŐASZTAL, BÜKK az A-Z Bútor Webáruház széles Üveg- és MDF. Bükk multiplex rétegelt lemez - Rétegelt lemezek - Pannon Falap-Lemez Kft.


Bútoralkatrész, beltéri fal- és mennyezeti burkolat, asztallap. Kör, négyzet, téglalap formájú laminált asztallapok többféle méretben. Bármilyen jellegű intézményt, vállalkozást kiszolgálunk . Natur Új Bükk munkalap 38mm 6FS Munkalapok raktáron.

Technikai dokumentáció letöltése. Decor csoport: FAUTÁNZATOK.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения