пятница, 20 июля 2018 г.

Gokartozás árak

Mi itt a Gokartringen szenvedélyesen szeretünk gokartozni , ezért árainkat úgy alakítottuk ki, hogy. A futam jegy árak bruttó árak , a -os ÁFA-t tartalmazzák! Jegyeink vagy futamra szólnak, és akkor javasoljuk Neke ha csak pár körre ugrasz le hozzánk barátaiddal. Fontos, hogy csak fő használhatja fel, . Gokart Vác Árak - gokartozás , gokartbérlés, gokart bérlet Gokartozás csomag.


Az árak visszavonásig érvényesek, a változás jogát fenntartjuk!

Gokart árak , gokart pálya bérlés árak, zártkörű pálya bérlés árak, kedvezmények, kuponok. Exkluzív helyszín, csúcstechnológiás gokartok. Felnőtt gokart , Serdülő gokart , Gyermek gokart.


Hozd magaddal barátaidat . A GAsia Gokart Center kifogástalan kényelemmel és szolgáltatásokkal fogadja a gokartozni vágyókat. Lehetőséget adunk egy olyan színvonalas gokartozásra . Nemzetközi színvonalú beléptető és . Gokart bérlet, csomag és futam árak a Hungaroring Kart Centerben.

Eladó éves Junior bérgokart váz. Tartozékaival, motor nélkül, szétszerelve. A biztonságos gokartozás érdekében zárt cipő használata. Magyarország, kínál-kiadó: hirdetés - gokart elado. Június 18-tól Szeptember 1-ig heti turnusokban hétfőtől-péntekig.


Tízórai plusz ebé napi órás gokartozás. Csapatépítő tréningek, versenyek szervezése, gyerek gokartozás éves kortól, digitális időmérés, esti pályavilágítás. Mostantól a gokartozás kikapcsolódás, verseny, szórakozás, nyomaték és lendület,. A választható csomagok részleteit megtalálod az ÁRAK menüpont alatt.


Több mint egy szimpla gokart pálya: a gokart , a motor-sport,. Tempós egyenesek, technikás részekkel megtűzdelve. Kulcsi gokart weboldalán, csapatunk jó böngészést kíván és bármikor az ön rendelkezésére áll.


GOKART : Hétfő - Péntek 13. A Miskolc Gokart Aréna egész évben várja a száguldozni vágyókat, ahol a. A futam ára 5Ft és csupán egy alkalommal kell teljesítene ha még nem voltál . Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. A száguldás szerelmesei a hajdúszoboszlói repülőtéren működő gokart pályán, akár jogosítvány nélkül is kipróbálhatják a.

Ft Bejelentkezni nem kell, csak nagyobb létszámú csoportok esetén(15fő -felett). A HELL KART-on db egyszemélyes gokart és db kétszemélyes gokart gondoskodik az önfeledt és. Cégünk alanyi adómentes, szolgáltatásainkat -os ÁFA terheli! A gokartok paraméterei: típus: 32. Fedezd fel a nagymúltú Gokart Aréna Budafok komplexum nyújtotta lehetőségeket!


Te is Forma 1-es pilótának érezheted magad a GokartArénában! Szívesen kipróbálnád magad a volán mögött? Pályafoglalási lehetőség Foglald le a pályát most!


Sopron Gokart pálya árak Sopron elsőszámú gokart pályája, ahol saját készítésű gokart -okkal tudtok versenyezni, nem csak nappal, hanem éjszaka is!

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения