понедельник, 23 июля 2018 г.

Osb vízálló

Az MFP lap megvédi a házat a nedvesség és a penészgombák támadásától, melyek komoly betegségek forrásai. EUROOF OSB -faháncslap, vízálló , európai minőség Oriented Strand Board ( OSB ) nyers fordításban Irányított Szálelrendezésű La. Vízálló és hőálló gyanta kötőanyagok gondoskodnak a panel belső . Az általunk forgalmazott típus az OSB -lap, ami impregnáltságának köszönhetően időszakosan vízálló , így például az építkezés során az eső nem tesz kárt . Tetőtéri burkolatok, falburkoló lapok.

Normál, egyész táblás OSB -k és féltáblás, négyoldalt nút-féderes Osb háncslapok árlisája. Kínálatunkban vízálló , megmunkálható lapokat is talál. Használt csapágyelempár, valamint erős falak és tetők kialakítására alkalmas. Az építkezés során a csapadék nem tesz kárt benne. Minden amit az osb lapokról tudni érdemes, hogyan tervezünk, építkezünk osb.


A használt ragasztóanyag révén az OSB -időszakosan vízálló. Ragasztóanyaguk jó minőségének köszönhetően minden általunk forgalmazott OSB tábla rendkívüli szilárdságú és nagy mértékben vízálló , . Hiányzó: vízálló Osb lap - Al-Pet Kft.

Nagy szilárdságú, vízálló anyag, csekély szakítószilárdsággal és lapirányú zsugorodással. Fő felhasználási területük az építőipar, de alkalmazhatók a csomagolóanyaggyártásban, kárpitosiparban, sőt a . Ragasztása vízálló , az építés során és a beépített szerkezetben fellépő nedvességi hatásokat elviseli. OSB lapok, változatos felhasználásra.


Az OSB lapok vízálló ragasztással készülnek. Felülete sima, csillogó, nagy forgácsokból felépülõ , tiszta . OSB és faforgácslapok vásárlása és rendelése az OBI-nál. OSB tábla tökéletes szilárdságú, nagymértékben vízálló , nem vetemedik, . Szálas szerkezete a felületének különös egyéniséget kölcsönöz, a felhasznált ragasztóanyag révén vízálló. OSB , bútorlap kategóriában termék közül választhat a Praktiker webshopban. EGGER EUROSTANDARD OSB -- vízálló ragasztású építőlemez.


OSB – nagy szilárdságú fokozottan vízálló lemez. Bár a homlokzati munkák A 3. OSB vízálló lapokat használják, ha külső védőburkolattal nem védettek, egy . Fatelepünkön egyedülálló lambéria, hajópadló, osb és, szaunaépítő választékot talál! A legvékonyabb OSB lap, főként fal- és mennyezet burkolatok kialakításához.


OSB 3-as faháncs lapok tulajdonságai, felhasználása, minősége: Kopásálló, víztaszító, időszakosan vízálló.

Az irányított szálrendezésű, három rétegű, kemény fa alapanyagú háncslapok jó ragasztóanyaguknak köszönhetően rendkívül szilárdak és vízállóak. Jelölések: Mielőtt vásárlásra adod a feje jó, ha tudo mit jelentenek az alábbi lapjelölések. OSB – nem vízálló , OSB – mérsékelten vízálló.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения