вторник, 10 июля 2018 г.

Falvédő tartó léc

Fűzzük be a falvédő füleibe a tartólécet. Ez hosszabb falvédőnél két embert . Habár manapság valahogy kiment a divatból a falvédő ,. A lazúrral a lécet 2X kenjük át és várjuk meg a száradást. Köszi az ötleteket - szóval akkor úgy néz ki, a léc elkerülhetetlen?

Felerősítesz a falra egy olyan hosszúságú lécet , mint a falvédő. Tiplivel rögzíted a falra, a mandala textilek hátoldalára pici fémkarikát varrsz . Polisztirol sarokléc , nikecell szegőléc, hungarocell szegélyléc néven is ismert. A karnis kiegészítők lehetőséget adnak az elvesződött vagy esetlegesen megsérült tartozékok pótlására, de akár egyedi kialakítású függönytartó rendszereknél . Egy kalóznak mit ér a szobája egy igazi kincstartózsák nélkül! A feltüntetett ár a képen látható kiegészítőket nem tartalmazza (pl. tartó rúd).


Tartó rúd vagy tartó léc beszerzését barkács áruházban, barkács boltban vagy . Kisborjús falvédő gyerekeknek, mely minőségi, bőrbarát pamutból, antiallergén.

A képen láthatónál rejtett zsebekbe van bújtatva a falvédő tartó léc. Bambusz léc , bambusz lambéria, bambusz rú belső falburkolatok számára. A bárpultot tartó vascső eltakarása itt is szépen megoldható vele. Kábelcsatornának és stílszerűen a bambusz dekorpanelből készült falvédő szegésére is . Eladó hibátlan, uniszex gyermek falvédő , eredeti patchwork kézimunka.


Ajándékba adom hozzá a tartó fenyő lécet. Az ár egy darabra értendő. Megvizsgáltam közelről a csavarokat, melyekkel a falvédőt tartó lécdarabot egykor odafogattam, kicsi púderszerű téglaport leltem, semmi gyanúsat.


Van valakinek ötlete,hogy lehet felrakni úgy a falvédöt , hogy a gyerek. Miután a léc mm-re eláll a fal-. A kész tartólécek befestéséhez fe-. Minden háztartásban akad olyan. Megmutatom a falvédőt :) Négyzetekből varrtam.


Falvédő és virágtartó maradékból. Füles akasztókat varrtam hozzá, így egy hosszú lécre fel lehet tenni és a lécet a falba fúrni. Lila, masnis , madaras párna A lila, madaras falvédő mellé készült ez a kis párna, szépsége fokozza.

Mosható, vasalható , színtartó anyagból varrtam. A felső szélét úgy varrtam fel, hogy egy vékonyabb léc beledugható a felfüggesztéshez. Kovács Istvánné, Éva nénivel. Mit gondol az iskola felújításával. A falvédőt tartó lécek össze voltak.


Reméljük, hogy az utánunk. Apró, de fontos finesz, hogy az alsó negyedköríves polc a falvédó panelen. Gyakorlatilag láthatatlan lesznek a léceket tartó 12×mm-es .

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения