пятница, 28 июня 2019 г.

Duvilax

Emulzný systém sa skladá z neionogenného emulgátora a polyvinylalkoholu ako ochranného kaloidu. Duvilax LS-lepidlo na dřevo D2. Je vhodná na výrobu interiérových náterových látok, kde plní funkciu disperzného . Jeho použitie v stavebníctve . Měkčená disperze polyvinylacetátu, která se používá ve stavebnictví jako plastifikační a provzdušňovací přísada do malt, omítek, cementových potěrů a jiných . Produkty pro lepení a příměsi do stavebních hmot – disperzní lepidla na podlahoviny, konstrukční a plošné lepení, lepení čepových spojů, ozubů, .

Webová stránka, ktorú práve prezeráte je venovaná disperziám a disperzným lepidlám vyrábaných v podniku Duslo, a. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, . The given data are only of . Výhody: Na bázi vodné disperze s charakteristickou vůní. Netoxický, nehořlavý, nevýbušný, hygienicky a zdravotně. Bochemit ANTIFLASH Vodou ředitelný koncentrát určený ke snížení reakce dřeva na oheň s preventivním fungicidním a insekticidním účinkem.


Mäkčená disperzia polyvinylacetátu, ktorá sa používa v stavebníctve ako plastifikačná a . Je vhodné na výrobu interiérových nátěrových látek, kde plní funkci disperzního. Je moderní lepidlo určené pro dřevozpracující průmysl s požadavkem extrémně nízkého .

Nevykazuje žádné rizika z . Současně se používá jako přísada do polymercementových malt, betonů a dalších . Použitie: Vodovzdorné lepidlo na drevo, kde konečná pevnosť zodpovedá požiadavkám normy EN 2v triede D3. Usage, Laminating when making . Aqueous, white-colore non-toxic, non-combustible, inexplosive, biodegradable, copolymeric vinyl . Vhodná na výrobu interiérových náterových látok, kde plní funkciu disperzného spojiva a. DUVILAX BD-univerzálna disperzia so širokou možnosťou použitia. Lepidlo duvilax expres-LS 2g. A papíriparban és a poligráfiában mint univerzális diszperz ragasztó a textiliparban cérna . Ve stavebnictví se používá jako plastif.


Podrobnosti: Přísada - používá se od hmotnosti cementu resp. Penetrace - zředěný 1:(díl duvilax : díly vody) další výrobky: . Zobrazený jediný výsledok. Prednastavené zoradenie, Zoradiť podľa populárnosti, Zoradiť podľa priemerného hodnotenia.


Univerzální disperzní interiérové lepidlo na dřevo bílé určené pro domácnost,stolaře a modeláře. Je určené na lepenie tvrdého a mäkkého dreva preglejky, drevotriesky. Používá se nezředěný na lepení . Okrem dreva lepí aj papier, kartón, textil, korok a podobné materiály.

Zároveň se používá jako přísada do polymerocementových malt, .

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения