понедельник, 10 июня 2019 г.

Pázsitrácskő

Az egyszerű kialakítású, szürke . Gyeprács, pázsitrácskő , rácskő, pázsitrács – szilárd burkolat a zöldterület megőrzésével. A gyeprács autóbeállók, behajtók, parkolók, közlekedési sávok ideális . Térkő, gyeprács, sziklakert kategóriában 1termék közül választhat a Praktiker webshopban. Kertfenntartás, minőségi kertépítés során döntsön Praktikusan!

Műanyag Gyeprács ME X m országos ingyenes szállítással. Keress kérdéseket hasonló témákban: pázsitrácskő , térkő, kert, kocsibejáró, kókány, gyeprács . Letisztult, egyszerű forma, árfekvése kiváló. Lerakása egyszerű, természetes hatást kelt. Rácsszerkezete, teherbírása nagyszerű.


Ahol igény van a zöld területre, de a felületnek megfelelő szilárdsággal kell rendelkeznie ez a tökéletes megoldás. A pázsitrácskő – ha parkfelületek rögzítéséről van szó, –a tökéletes stabilitást magas szintű természetességgel kapcsolja össze.

Legyen az szegély vagy bejáró, . Rendelhető méret még: 40x60xcm . Pázsitrácskő gyöngykavicsos, szürke és osztrák hagyományos szürke kivitelben. Nagyméretű távtartókkal rendelkező gyeprácskő, mely parkolók, árkok, meredek rézsűk burkolására kiválóan alkalmas. A gyeprácskő (vagy más néven pázsitrácskő , gyephézagos beton térkő) arra jó, hogy legyen egy szilárd (beton) burkolat az adott udvarrészen . A gyephézagos rendszer ideális megoldást jelent azokra a területekre, ahol a természetes zöldfelület megőrzése mellett szilárd burkolatot kell . A KOPÓRÉTEGGEL ELLÁTOTT GYEPHÉZAGOS TÉRKŐ AZOKRA A TERÜLETEKRE JELENT MEGOLDÁST, AHOL A SZILÁRD B. VERDE gyeprács: ideális megoldást jelent azokra a területekre, ahol a természetes zöldfelület megőrzése mellett szilárd burkolatot kell . Egy termék se felelt meg a keresésnek.


Olcsó zsalukő, pázsitrácskő a gyártótól! Zsalukövek 15-ös, 20-as, 30-as (mindegyik 50cm hosszú és 20cm magas), pillérkő(30x30x20), . Tökéletes forma, stabil rácsszerkezet, . A gyephézagos betontechnológiával, korszerű, nagynyomású vibró gépsoron, amellyel egyenletesen jó . Gyártó: Dollenstein Cikkszádo_005. Készlet információ: Készleten.


Lista ár: Hívjon az árakért!

Nettó ár: Hívjon az árakért! Esztétikus, gazdaságos, környezetbarát térkő burkolatok. A gyeprácskő, más néven pázsitrácskő , arra jó, hogy legyen egy szilár esetünkben, beton burkolat az adott udvarrészen például az autóbejárón, ami a . Ajánlott alkalmazás, ahol szilárd talaj kell, ám mégis igény a zöld felület, ott a beton gyeprács lehelyezésével érhető el az optimális megoldás.


Fajta: Méret: Szín: Szürke. Ahol szilárd talaj kell a kerekek alá, ám mégis igény a zöld felület, ott a Frühwald koptatóréteges és távtartós pázsitrácskő az optimális megoldás. A minőségi betonból készült rácsszerű szerkezet tágas kamrákat képez a termőföld számára. Beton gyeprács burkolat a zöldfelület megőrzésével.


Nincs sár, és elszivárog az esővíz a gyeprácskő hézagaiban. Kérjen egy kedvező gyeprács árat! Semmelrock gyeprács, Barabás Gyephézagos térkő , ABeton Gyepkő, KK Kavics Beton Dublin gyeprácskő, Frühwald pázsitrácskő , .

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения