понедельник, 3 июня 2019 г.

Füstfólia

Hasonlítsa össze az árakat! A ragasztó átlátszóra száradása után óvatosan simítsuk a felületre a füstfóliát. Itt pedig egy kis video ötlet a füstfólia ragasztó használatához: , Kreatív hobby . Márványos fémes felület készíthető füstfólia pehellyel.


A füstfólia színben kapható: sárgaréz (olyan, mint az arany), alumínium (olyan, mint az ezüst) és vörösréz (olyan, mint a bronz). A kis könyvecskék lapot .

Vizes alapú, lassan száradó ragasztó füstfólia és füstfólia pehely felragasztásához. A díszítendő felületet vékony, egyenletes rétegben kenjük le a füstfólia. Struktúr és glitterpaszta. Az átlátszóra száradt füstfólia ragasztóra a lapokat rá kell simítani egy erősebb ecsettel. A füstfóliát oldószeres lakkal le kell kenni, egyébként idővel oxidálódhat!


A megtisztított felületet egyenletes és vékony rétegben kenjük le a füstfólia ragasztóval és várjuk meg, míg a ragasztó áttetszőre szára majd óvatosan simítsuk . Arany színű füstfóliát vettem a hobbiboltban és hozzá tartozó ragasztót. Ezüst színű füstfólia , műanyag tégelyben. A felületet oldószeres fényes lakkal védjük.

Füstfólia pehely Mezüst-arany-vörösréz, 7Ft, FF 009. A weboldalon sütiket (cookie-kat) használunk, hogy biztonságos böngészés mellett jobb felhasználói élményt nyújthassunk. Olcsó Silcare építő zselé, Silcare színes zselé, Moonbasa lakkzselé, köröm matrica, díszítő . Valódi fémes hatások eléréséhez használják. Kenjük vékony, egyenletes rétegben a ragasztót a felületre.


Hagyjuk átlátszóra száradni, majd simítsuk rá a fóliát. FF0köröm füst fólia alkalmas bármilyen műköröm alapanyag, körömlakk díszítésére. Pentart dekor fólia színes és hologrammos. Különleges és divatos körömdíszítések készíthetőek a füst fóliákkal. FF0köröm füst fólia alkalmas bármilyen műköröm alapanyag, körömlakk díszítésére.


Pőcze Évi műköröm minta - arany füst fólia - Kombinált műköröm díszítés. Ingyenes autótuning e-mail tanfolyam! Fékrendszerek, külsõ optikai tuning, . Ezeket a füstfólia lapokat, valódi fémes hatások elérésére ajánljuk. Mind a(z) találat megjelenítve.


Alapértelmezett rendezés, Rendezés népszerűség . Az arany és ezüst fóliát már bő éve használhatják a technika kedvelői. Másfél évtized alatt azonban sokat fejlődött a. Ezüst-réz színû füstfólia pehely 1g-os kiszerelésben, amely márványosan foltos, metál színû felületek készítésére alkalmazható pehely izgalmas .

Felkenve fehér színű, de száradás után átlátszóvá válik. Arany füst fólia fü ellenőrzött és értékelt eladóktól - Vásárlás akár regisztráció nélkül, házhoz szállítás, pénzvisszafizetési garancia a Vatera biztonságos . Füst fólia - arany színben. Köröm díszítésére alkalmas fólia dísz.


Kiszállítás munkanapon belül!

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения