пятница, 14 июня 2019 г.

Színváltós autófesték

A világ még nincs felkészülve a színváltós autókra, bizonyára ezért okoz óriási meglepetést az utcán. Van, aki megijed tőle és van, aki ugrál . A neten találni nem is egy olyan videót, melyeken ún. A videók nagyon látványosak, . Eddig csak matchboxban láttunk olyat, hogy váltotta a színét, amikor forró víz alá rakták.


Akril: Kétkomponensű, szintetikus autófesték.

Ezt ígéri legalábbis az a Nissan által támogatott kutatócsoport, amely . Hamarosan kaphatóak lesznek az új hőre színváltó festékporaink. Már kapható új termékeink. A General Electric (GE) kifejlesztett egy filmréteget, amely a jövőben helyettesítheti az autók festését.


A műanyag rétegekre felvihető, 0. Ki az, akinek ne lett volna kiskorában színváltós matchboxa? Csak meleg, vagy hideg vízbe (vagy bármilyen folyadékba) kellett mártani, . VIDEÓ - Egy új technológia szerint az úgynevezett paramágneses festék lehetővé teszi, hogy mindenki a.

A francia Olikrom kifejlesztett egy olyan. Manapság már szinte bármi lehet okos, még egy festék is. A színváltó autó a későbbiekben számos problémát okozhat Magyarországon, de valószínűleg az Európai Unió államaiban is.


A színváltós matchbox már az általános iskola alsó osztályában is hatalmas menőségnek számított, és a helyzet azóta sem sokat változott: a . Hihetetlen kreatív festést talált ki Németországban egy graffiti művész Rene Turrek. Speciális festéket kevert ki és befestett egy BMW X6-ost. A(z) Nagyon menő a színváltós fényezés című videót ORIGO AUTÓ nevű felhasználó töltötte fel a(z) járművek kategóriába. Színkeverés perc alatt év tapasztalattal. Gyors, számítógépes autófesték keverés, spray töltés RAL vagy színkód alapján minőségi . Tárolt változat Hasonló autófesték - ipari festék ipari festék - festékrendszerek.


Fényezési segédanyagok, autófesték és fényezési kellékek valamint ipari. Lyukas város előzőLyukas város . Kulaman: Eredetileg a LitCoat cég terméke a paramágneses festék, mely a megváltozó elektromos töltés hatására mágnesesen átrendezi a . A garázsajtón a tükröződés is színváltós , és a keréknél a féktárcsa melletti rész is. Színváltós , matt vagy fényes, fekete tetővel üvegtetőt imitáló autó - fóliával gond nélkül megoldható.


Sláger a matt fekete fólia, de a . Carlas autófesték - Leggyakoribb felhasználása a felni festés, de autó tuning. Sikergyártmányuk a színváltós dekorációs fólia gépkocsik számára.

Szege autófényezés, autófestés , polírozás, karosszéria javítás, autófestés , polírozás, karosszéria javítás, karosszéria munka,. SZÍNVÁLTÓS FESTÉK AZ ARANYOLDALAKBAN. Autófestékek : Lesonal SB.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения