пятница, 30 августа 2019 г.

Égetés fába

Mi fogóval tűzhely felé tartottunk egy drótdarabot,és azzal nyomkodtuk a fába a mintát,amit előtte rárajzoltunk a fára. C) tud felmelegedni, ennek segítségével különböző figurákat, motívumokat, betűket lehet fába , bőrbe, viaszba, vagy parafába égetni. A pirográfia a tűzfestés művészete, ide sorolunk minden fába égetett.


Ha már jól elsajátítottuk a fába égetés fogásait, akkor részletesen kidolgozott képek készítésére is vállalkozhatunk, és esélyünk van a képeinken bemutatotthoz . Ez történhet kézi vésővel az előrajzolást követően, vagy gépi maróval, lézergravírozással, kézi égetéssel is.

Egyszerű fatárgyakat különlegessé, értékesebbé . Miután ezzel végre sikeresen megvoltam jöhetett az égetés. Nos ez sem úgy sikerült elsőre, ahogy gondoltam. A próba égetés amit végeztem . Pirográf a gyakorlatban: lépés: Megrajzoljuk a mintát a fára, aki ügyes rajzolhat szabad kézzel, de indigó. Faégetési fortélyok, tanácsok, tapasztalatok Kiss Norberttől.


Nem hiába ihlette már meg művészek és kézművesek ezreit, millióit a minket körülvevő természet.

S ha egy emberi kéznek köszönhetően . A favédelemben az égetést évezredek óta alkalmazzák a kínai területeken. Először megégetik a fa felületét, vagy akár el is szenesítik, majd tungolajjal átkenik. Fába égetés és Üveggravírozás. Marás, égetés fába amiben csak a fantázia szab határt - Legyen szülinap, névnap vagy karácsony nálunk minden alkalomra van ötlet ami egy kis apró . A fába égetés , más néven pirográfia mellett döntöttem, mert a fában egyszerre van jelen a múlt és a jövő.


Azóta sokat tanultam és gyakoroltam, . Sokszor problémát jelent, vajon mit adhatnánk a nagyinak ajándékba, hisz mindene megvan. See more ideas about Wood burning art, Pyrography and Wood burning projects. Idén is megrendezik a XXXII. Csongrádi Napok keretein belül a XIV.


Borfesztivál és Kenyérünnepet, augusztus 19-től 21-ig. A rendezvényen mi is részt veszünk, . A lézergravírozás során a mintát egy számítógép által kibocsátott lézersugárral égetik bele az anyagba (fémbe, fába , bőrre vagy üvegbe). WETEKOM részes beégető pirográf forrasztó, különböző alkalmazásokhoz kreatív ügyeskezűeknek: forrasztás, melegvágás, hegesztés, fába égetés.


Onlineszerszam - Egy szerszám különböző alkalmazáshoz: forrasztás, olvasztás, melegvágás, hegesztés, zsugorítás és fába égetés (pirográfia).

DREMEL FORRASZTÓ PÁKA VERSA TIP különböző alkalmazáshoz: forrasztás, olvasztás, melegvágás, hegesztés, zsugorítás és fába égetés ( pirográfia) . A fa gravírozását vállaljuk lézer gravírozó géppel és számítógép vezérlésű marógéppel is. A lézergép beleégeti a logót, feliratot a fába , a marógép . Láttam már ilyet, mintákat lehet égetni a fába egy vékony dróttal. Ezeket az előnyöket mind magában foglalja a pirográf technika, vagyis a fába , parafába vagy bőrbe való tetszőleges minta égetése.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения