четверг, 15 августа 2019 г.

Külső ház színek

Előfordul, hogy a korábban nagy gonddal kiválasztott szín pár év múlva már nem nyeri el a tetszésünket. Milyen színű legyen a ház , ha a tető … színű? Sokan tettétek fel a kérdést. Gyűjtöttem képeket, amiken a tető és a ház színe is látszódik.


Egy ház építése, vagy felújítása során a egyik legizgalmasabb pillanat az, amikor a homlokzatra felkerül a legutolsó réteg, azaz a színes.

Ne válasszon meggondolatlanul, fesse át az épületet és nézze meg a szín harmóniát. Tizennégy különböző felületen próbálhatja ki a színérzékét. Felhívjuk szíves figyelmüket arra, hogy az Inspiration „ Házszínező ” programban a képernyőkön megjelenő színek tájékoztató jellegűek. A vakolat alapszíne és a tetőszín kombinációja adja meg a ház stílusát, hangulatát.


Az aktuálisan divatos színek évről-évre jönnek-mennek, ebből tehát nem . Ezt a meggyőződésünket alátámasztotta a PPG Trilak első Színtérkép felmérése is. Ebből kiderül, hogy a külső és belső falak színe a ház vagy . A páratlanul gazdag színválaszték és a vékonyvakolatok számtalan felületi struktúrája minden homlokzat esetében garantálja az .

Bizony egy külső színezés elsülhet balul is, és sikerülhet nagyon jól is. A színválasztásnál persze fontos az is, hogy a szín passzoljon a ház. A szín választását befolyásolhatja a ház stílusa, lakóinak ízlése vagy kedvenc.


A külső falszigetelés elterjedésével elterjedtek a korszerű . Színválasztás vakolatainkhoz, festékeinkhez, nyílászáróinkhoz. Az élénk, derűs színű homlokzatok az esztétikai élmény mellett az épületek külső védelmét is . Az egyes épületrészek kiemelésére, a vakolt homlokzat megtörésére általában kő vagy faburkolatokat alkalmaznak, és az utóbbi időben megjelentek a . A vakolat színválasztásánál , érdemes megfontoltan dönteni, hiszen hosszú évekig. Más szempontok szerint kell dönteni, ha családi házat színezünk , megint . Itt egy kis segítséget talál a színek használatával kapcsolatosan. Míg otthonunk lakóhelyiségeit pár évente újra festjük, addig az épület külső homlokzatát nem . Ezt az érzést kelti a kék szín a homlokzaton is, ahogy a kék épület hideg eleganciával tűnik ki a környező házak közül.


A Baumit CreatívTop Fine modellező fedővakolat külső és belső terek creatív megjeleneési. Policolor Színes 5mm-es kapart hatású diszperziós homlokzati. Ráadásul azért legyünk reálisak a házra költött befektetésekkel, a mi házunk nem akkora érték, ahol csak külső szigetelésre és színezésre bő . Trilak színtervező online program - Lakberendező programok online .

A különböző színek egymás mellett megfelelő elrendezésében kellemesen, más összeállításban pedig kellemetlenül hatnak. Azok a színösszeállítások a . A belső tereket azért tettem be, mert érdekes megfigyelni, hogy néhol alkalmazkodtak az épület külső színéhez, néhol belül szinte színtelenek. Főként a ház színe határozza meg azt az első benyomást, amely a látogatót. A ház külső átfestése komoly feladat, de aki már többször festett . A Trilak festékgyártó cég színtervező programjával időt, pénzt, és sok.


Mutatjuk, melyik színt hogyan és hol használd az otthonodban! Az otthonod a belső világod és saját, külső valóságod közti küszöb.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения