вторник, 27 августа 2019 г.

Öntapadós tapéta diego

Kínálatunkban többféle alapanyagú, és sokféle mintázatú tapétát talál, a moderntől a retróig, a letisztult formavilágtól a különleges dizájnokig. Tárolt változat Modern tapétáinkat a trendkövetőknek ajánljuk: egyszínű és mintás felületek, csíkok, virágok, bőrhatás, geometrikus minták. Design tapétáink között élethű, szinte poszterhatású mintázatokat talál, legyen az modern, vintage, vagy épp retró hangulat.


Natúr tapétakollekciónkban nincsenek határok: a természetből ismert bármely mintázat megjelenhet otthona falain, legyen az rusztikus kőfelület, kérges fatörzs,. Az öntapadós tapéta ideális választás régi bútorok felújításához, tárolódobozok, lakberendezési kiegészítők díszítéséhez. Poszterek, fotótapéták óriási választéka!

Tekintse meg készletünket! Modern és klasszikus tapéta, gyerektapéta vlies tapéta. Trendik a bőr, a kőhatású, a fa és a retro mintás tapéták. Színben a metál színűek hódítanak. Faerezetű öntapadós tapéta.


Az egyes típusoknál szerepelnek az egyéb rendelhető méretek. Visszavonásig az alábbi tekercs árak érvényesek: 45cm x 2m . Akciós tapéta , karnis egyszerű és luxus minőségben is!

Részletes leírás segíti a termékek jobb megismerésében. Az öntapadós és újrafesthető tapéták mellett, falmatricák, fotótapéták és posztertapéták is megvásárolhatóak. Az átlagos hazai kínálatból kiemelkednek, . Dekoratív tapéták vásárlása és rendelése az OBI-nál.


A fenti képre kattintva ízelítőt kaphat öntapadós tapéta kínálatunkból. A teljes választék (méretekkel, cikkszámmal együtt) az alábbi letölthető katalógusokban . A cég nemcsak megbízható, magas minőségű termékeiről . D-C-fix, Alkor Venilia öntapadós fóliái nagy számban fellelhetők. Vevőink megtalálhatják minden tipusu tapéta korszerü ragasztóját és minden kiegészitőjét.


Legnagyobb online tapéta katalógus, folyamatosan akciós árakkal. Vásárlás: Tapéta árak, eladó Tapéták. Olcsó Tapéta termékek, Tapéta márkák. Gungldekor 0ORACAL 6Dark red Sötét piros Öntapadós Dekor Fólia . A tapétával nemcsak a szobánk falát tehetjük hangulatossá, de a DC-fix öntapadós tapétákkal akár a berendezést, az ajtókat is. Napvédő-, és öntapadós fólia kategóriában termék közül választhat a Praktiker webshopban.


Rendezze be otthonát Praktikusan! A tapéta egy olyan eleme a helyiségnek, amely alkalmas a szobabelső stílusának megteremtésre vagy gyökeres átalakítására. A minta és a díszítés fejezi ki a .

Megoldást keresel megunt bútoraid felújítására? Magyarország, kínál-kiadó: 2hirdetés - tapéta. Fehér tapéta , lakásfelújítási kellék, tekercs, bontatlan, db.


Diego szürke csíkos csillámos tapéta ! Woodstep hézagtakaró profil, öntapadós.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения