четверг, 22 августа 2019 г.

Fa kezelése olajjal

A kezelt felület esztétikus, kellemes a szemnek és barátságos a felhasználóhoz. Az olaj beívódik a fa pórusaiba, telíti a pórusokat és megakadályozza víz, vagy . Ha nem vizezzük a felületet, az olaj húzza fel a . Fa és más természetes, nedvszívó felületek beltéri kezelésére alkalmas természetes eljárások:. Amennyiben az olajjal történő kezelés közben észleljük, hogy a fa pillanatok alatt elszívja felhordott mennyiséget, még a száradás előtt ismételjük meg a .

Az AURO kertibútor- olajokkal való kezelésre minden száraz faanyag alkalmas, sőt az elhasználódott, beszürkült faanyagok is jól kezelhetők . A száradó növényi olajokat már sok ezer éve alkalmazzák különféle anyagok, például fa , cserépáru, kelmék felületkezelésére , itatására. Ez egy száradó olaj , a levegő oxigénjével reakcióba lépve szárad. Kiemeli a fa rajzolatát, élénkíti színét. A tömörfa felületek természetes kezelésére többnyire olaj (ok)at és viasz(ok)at használnak. Az olajozás és viaszolás a kezelt felület színeit . A bútorok felületkezelésére való anyagok közül az olaj hatol be legmélyebben.


Lakkozott vagy viaszolt felületre nem vihető föl az olaj , mert nem szívja be a fa.

Fa - és kő felületeket 1-2x vékonyan, egyenletesen biopin Lenolajjal. További kezelés : Mérsékelten terhelt beltéri fafelületek nem igényelnek további kezelést. AURO: fehérítés szappanos kezeléssel.


A keményfához hasonlóan, de a puha rostok keményítése miatt az alapozó olajozás után és a viaszolás előtt kiegészítő kezelésként keményolajjal való olajozás . Az olaj mélyen beszívódik a fába, impregnálja, csökkenti nedvességfelvevő. Kerti bútorok, fa padlózatok, építési és egyéb faszerkezetek kezelésére. Kezelés előtt a fa legyen tiszta és száraz, ne legyen rajta por, szennyeződés, föld. Talán mindannyian emlékszünk még a régi, kőszénkátrányolajjal tartósított. Gyorsabban szárad és kevésbé sárgul a nyers lenmagolajjal szemben.


Könnyű kezelhetőségű hagyományos pórustömítő, megszünteti a fa szívóképességét. OLI NATURA professzionális olajok és viaszok a természetesség. Fa teraszok, kerti bútorok napjainkban építészeti szempontból igen közkedvelté.


A helyes felületkezelés kiválasztásánál fontos szempont hogy könnyen elvégezhető. Célszerű a biopin kerti bútor - terasz olajokat választani, hiszen a magas . A faanyagvédelem a fa kémiai eszközökkel történő kezelése , amely. Ha pácolni szeretnéd a felületet védőszeres kezelés előtt, egy.


Ez mindenképpen jó, mert az olaj hídat képez a fa , és a lazurán között.

Az Aidol Pflege-Öl (ápoló olaj ) ezen felületek kezelésére is kiválóan alkalmas. A neem- fa olaját sok természetes sampon tartalmazza, mert igen hatásos korpásodás ellen. Napégés is hatékonyan kezelhető vele.


Ha a teakfa kerti bútort egész évben karbantartás nélkül a szabadban tartjuk, a fa természetes olajtartalma csökken, ettől veszít meleg barna színéből és ezüstös . A fa kerti bútorok tisztítása, felületkezelése , ápolása PNZ tisztítószerekkel, PNZ olajokkal , PNZ viaszokkal. A nedvességtől ugyanis hamar megvetemedik a fa , és egy kissé . A faanyag kezelését erősebb vagy gyengébb, de mérgező hatású, az élő rovarok , spórák elpusztítására vagy elriasztására alkalmas vegyszerrel végezzük.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения