понедельник, 9 ноября 2015 г.

Alkonykapcsoló időzítővel

Az ALK-IN rendelkezik egy időzítővel is, mely a bekapcsolást követően a . Az alkonykapcsolót az épület ÉSZAK-KELETI falán helyezze el. Olyan helyre, ahol külső fényforrások nem . W, renkforce - rendelje meg otthonról , nap visszavételi garanciával a Conrad Electronic webáruházból. Maximális kapcsoható áram, 5A.

Környezeti megvilágítás, 2-2Lux állítható. Be- és kikapcsolási késleltetés, perc. Minden alkonykapcsoló jellegzetessége, hogy az első feszültségre való kapcsolás után egy be- és kikapcsolásból álló öntesztet végeznek. Technikai adatok: □ Feszültség: 230VAC 50Hz. Alkonykapcsoló és időzítő voltos rendszerhez.


Kapcsolási teljesítmény: max. Névleges feszültség, 230V.

IPAlkonyatkor a csatlakoztatott készülékek az előzőleg rögzített fényerő értéknek megfelelően bekapcsolódnak. Időzítő alkonykapcsolóval. Mikrohullámú mozgás érzékelő , alkonykapcsolóval , időzítővel , 230V , 300W. Beállítható paraméterek: - mozgás érzékelési tartomány: 1-m (sugár). TWS10-A alkonykapcsoló programozható időzítővel , és állítható érzékenységgel.


IC100Kp típus tartalmaz egy integrált időzítő kapcsoló funkciót és rendelkezik memória kártyával is. Mozgásérzékelő alkony-kapcsoló széles választéka, akár ingyenes szállítással. Napfelkelte és naplemente kapcsolás. Az elektronikus alkonykapcsoló sötétedéskor automatikusan felkapcsolja az általa vezérelt. Ebben az esetben az alkonykapcsoló időzítője ki van kapcsolva.


Fény- és mozgásérzékelő alkonykapcsolók , különböző márkáinktól. Ha egy utcai világítást időzítő kapcsol ki-be, akkor arról van szó, hogy a. Hangsúlyozta: feltehetőleg időzítő , és nem alkonykapcsoló vezérli a . Hasonló termékek kedvező áron. Fényforrások és más fogyasztók vezérlésére.

Light control switch 360°. Beépített alkonykapcsoló időzítőv. Egy sima időzítő elég amit egy picit túlvezérelsz mármint időben. A vezérlése meg egy alkonykapcsolóval.


Anco mechanikus napi időkapcsoló óra ( időzítő ), perces az eMAG-nál, kedvező ár és gyors.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения