четверг, 19 ноября 2015 г.

Beltéri terméskő

Teremtsen egyedi enteriőrt, válasszon Praktikusan! Az oldalon található valamennyi beltéri vágott kő lap fagyálló, csúszásálló és kopásálló kőburkolat. Beltéri falburkoló star 10x59x2.


BELTÉRI FALBURKOLATOK (114). CEMENT HATÁSÚ BURKOLATOK (287).

Fagyálló, UV-stabil, időjárásálló külső téri falburkoló lapok. Kültéri burkolat mint kőburkolat a természet ihlette, a hegyvonulatok, tengerpartok és sziklás fjordok szépsége. A különböző természetes kő és tégla ill. Lábazati kő , falburkoló kő , falburkolat közvetlen a gyártótól. Jól jövedelmező térkő és falburkoló kő gyártó Kft.


Tevékenységi köre a különböző funkciójú, időtálló, a környezetbe harmonikusan illeszkedő, esztétikus terméskő burkolat mesterfokú kivitelezése beltéri és . A Stegu kő utánzatú kültéri burkolatai természetes anyagokból, cement. A beltéri Stegu burkolatok alapanyaga gipsz, aminek előnye a kisebb .

A természetes kő - mint minden természetes anyag - maga a tökéletes tökéletlenség. Silver Grey kvarcitpala, kül- és beltéri falburkolat és padlóburkolat. SteinBau - falburkoló, lábazati kő , lábazat burkolat, falburkoló kő , lábazat burkolatok, falburkolatok, kültéri burkolat, térkő burkolatok, kerti burkolat, falburkolat.


A greslappal ellentétben a kő kevésbé csúszik, mivel a kő beszívja a vizet, nem marad meg a felületén. Ehhez nem kell a kőnek érdes felületűnek lennie, a matt . A Cortona lapok különleges szépségű, rakott kőfalra emlékeztető mintázatot adnak, kül és beltérre egyaránt használható. A beltéri lakásdíszítésnek napjainkban egyre fontosabb eleme a különböző kő - és tégla hatású falburkolatok létrehozása.


Ajánlatot kérek erről a termékről. Porto beltéri falburkoló szín. Következő termék Rubyk beltéri falburkoló szín . Magas minőségű, kedvező árú terméskő burkolatokat forgalmazunk.


Kültéri és beltéri falfelületre egyaránt esztétikusak, a természetes kőfelületek színtartóak és. DELAP dekorációs termékcsalád dísztégla, bontott tégla, hasított kő és terméskő struktúrákban. A Pietra véletlenszerűen törött szikladarabokkal burkolt fal hatását kelti. A lapok felületén jól látható a kő törésvonala, a szélek éles, szabálytalan, tört vonalat . A beltéri burkolat alapanyaga gipsz, melynek előnye a kisebb súly mellett a.

Kül- és beltéri falburkolatok. Delap falburkoló rendszer,. Az erkélyre és a teraszokra fektetett lapburkolat illetve a kültéri terméskővel.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения